Cumhurbaşkanı'ndan hodri meydan: Dergilerle Erdoğan'a saldırmak işi çözmez

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini hedef alan yabancı gazete ve dergilere tepki göstererek, "Dergilerle mergilerle Erdoğan'a saldırmak işi çözmez. İşi çözerse burası çözer" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 08.05.2023 18:31 GÜNCELLEME 08.05.2023 19:13
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'da düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"DERGİLERLE ERDOĞAN'A SALDIRMAK İŞİ ÇÖZMEZ"

"İstanbul kükrerse, dünya kükrer. Batı alışacak. Dergilerle mergilerle Erdoğan'a saldırmak işi çözmez. İşi çözerse burası çözer.

Eserleri yıkma, hizmetleri çökertme, milli değerlerimizi yabancılara peşkeş çekme sözü veriliyor. Ne diyor o güzel Tekirdağ türküsünde: Bahçalarda börülce oynar gelin görümce oynasınlar bakalım bir araya gelince. Bunlar da artık 7'si mi 9'u mu 11'i mi kaç taneyseler bir araya gelmişler ülkenin ve milletin kaderi üzerine kumar oynuyorlar. Kendileri söylüyor. 'Ben kumar masasında olmam' diyor. Niye duruyorsun orada? Oynasınlar bakalım. Milletim de bunlara 14 Mayıs'ta sandıkta kendi oyununu oynayacak.

Yaptığımız her eseri engellemeye kalktılar. Yolları, tünelleri, limanları, sanayi bölgelerini, konut projelerini engellemek için uğraştılar. Takoz siyasetiyle sokakları terörize etmekten, mahkeme kapılarını aşındırmaya kadar her şeyi yaptılar.

"BOŞUNA UĞRAŞMAYIN, BU MIZRAK ÇUVALA SIĞMAZ"

Etekleri tutuşmuş vaziyette neyi gizlemeye çalışıyorlar? Elbette biz de merak ediyoruz. Kendilerini aklamaya, temizlemeye çalışıyorlar. Boşuna uğraşmasınlar. Bu mızrak çuvala sığmaz. FETÖ'cü taktiklerle tavizi ve ihaneti örtemezler. Gerçeklerin üzerini çamur siyasetiyle kapatamazlar.

Zaten yapılmış, hayata geçirilmiş projeleri kendi teklifleri anlatmaya kalkıyorlar. Bay bay Kemal ve arkadaşlarını seçimden sonra milletimiz kendi dertlerinden kurtaracakları için salim kafayla ülkeyi dolaşıp yapılan işleri görmeye davet ediyorum. Yıllardır Çin'e giden trenleri seyrederler artık.

MAAŞ ZAMMI YARIN AÇIKLANACAK

Yarın işçi sendikalarıyla Çalışma Bakanlığımız olarak bir araya gelecek ve son durumu açıklayacağız."

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 49
  • vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    REİS REİS REİS başak bilmez tanımayız......
    Cevapla
  • nitekim 11 ay önce Şikayet Et
    krallıkla yönetilmekten bıkmuş İngiltereye demokrasi istiyoruz diyor the economist. erdoğan bizi özgürleştir diyor the ekonomist ingiltereyi de özgürleştireceğiz şüpheniz olmasın deseydi ne güzel olurdu bence
    Cevapla
  • Morelli 11 ay önce Şikayet Et
    Halkimiz kale gibi reisin arkasinda sizin gibi sunnetsizler seytanliga burunmussunuz yahudi bozuntulari uykusuz gecelere az kaldi hepiniz sandiga gomuleceksiniz
    Cevapla
  • ALİ çelik 11 ay önce Şikayet Et
    Durmak yok yola devam reise selam söz konusu vatan ise bizim rengimiz bellidir Recep Tayyip Erdoğan'a güveniyoruz her zaman ki gibi
    Cevapla
  • Bayburtsevdalısı 11 ay önce Şikayet Et
    Okapaklarini başliğiniyapiştiracagiz reisle birlikte
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...