Destici'den İmamoğlu'na provokasyon tepkisi: Kaybettiklerini anladılar

BBP lideri Destici, İmamoğlu'nun Erzurum'daki provokasyonuna tepki gösterdi. İBB Başkanı'nın, valinin gösterdiği noktada miting yapması gerektiğine vurgu yapan Destici, "Kaybettiklerini anladılar, provokasyon yapıyorlar" dedi.

Destici'den İmamoğlu'na provokasyon tepkisi: Kaybettiklerini anladılar
Destici'den İmamoğlu'na provokasyon tepkisi: Kaybettiklerini anladılar
GİRİŞ 08.05.2023 20:16 GÜNCELLEME 08.05.2023 20:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum provokasyonuna tepki gösterdi. İmamoğlu'nun valiliğin gösterdiği noktada miting yapması gerektiğini belirten Destici, "Orada da PKK kitlesi var. Erzurum Nene Hatun'ların şehridir, bir kahramanlık örneğidir. Size Dadaşlar meydanı boş bırakır mı? PKK ve işbirlikçilerine meydanı boş bırakmaz" ifadelerini kullandı. 

"KAYBETTİKLERİNİ ANLADILAR, PROVOKASYON YAPIYORLAR"

Dün, Erzurum'da yaşanan provokasyon hakkında soruşturma başlatılmıştı. CNN Türk yayınında konuşan Destici, "Kaybettiklerini anladılar, provokasyon yapıyorlar" diye konuştu. Destici, değerlendirmelerine şu şekilde devam etti: 

"Biz ilkesel olarak şiddet kimden gelirse gelsin tasvip etmeyiz. Bu olayda bir provokasyon var. Üstelik Cumhurbaşkanımızın Büyük İstanbul Mitingi'nin olduğu gün gölgelemek için yapılmıştır. Terör örgütleri var ve bunlar kışkırtılıyor. Valiliğin belirlediği miting alanları var ve siz orada miting yapmayıp şehrin göbeğine gidiyorsunuz. Orada da PKK kitlesi var.

Erzurum Nene Hatun'ların şehridir, bir kahramanlık örneğidir. Size Dadaşlar meydanı boş bırakır mı? PKK ve işbirlikçilerine meydanı boş bırakmaz. Orada Vali Beyi, diğer yetkilileri suçlamak bence yanlıştır, İmamoğlu dönüp kendisine bakacaktır. Sen devlet adamısın Valilik sana nereyi göstermişse gidip orada miting yapacaksın. Kaybettiklerini anladılar, provokasyon yapıyorlar."

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Alperen 11 ay önce Şikayet Et
    Sizi çok seviyorum, güçlü bir karaktersiniz inşallah cumhurbaşkanı yardımcısı olursunuz bu dönem
    Cevapla
  • Muammer 11 ay önce Şikayet Et
    Erzurum da Cumhur'un topladığı kalabalığı toplamayı hedeflediler,alandan durum feci raporu gelince provokasyona yattılar olay bu.Erzurum da BBP tek başına chp nin en az katını toplar.
    Cevapla
  • Tarsuslu 11 ay önce Şikayet Et
    Sayin baskanim son kudurmalari Allahin izniyle daha beter olacaklar sonuna kadar sizinleyiz
    Cevapla
  • Hakan Sönmez 11 ay önce Şikayet Et
    Ona çamura yatma denir. Çamur adamlar çamura yatmaktan hoşlanırlar.
    Cevapla
  • Vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Allah sizin gibi vatan severleri başımızdan eksik etmesin inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Starbucks 35 milyar dolar değer kaybetti
Fişlerde yeni ücret! Vatandaşa isyanda, sakın ödemeyin