Sene 1996 doğru adam, sene 2023 doğru zaman! Başkan Erdoğan'a duygulandıran mektup!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 1996'da zor durumda kalan bir vatandaşın Başkan Erdoğan'ın yardım eli uzatmasıyla sorununun giderilmesini anlattığı 'minnet borcu' başlıklı duygu dolu bir mektubu paylaştı.

GİRİŞ 08.05.2023 23:29 GÜNCELLEME 08.05.2023 23:30
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gelen duygu dolu bir mektubu paylaştı. Dağ, "1996'da vefat eden babasını çok para talep edildiği için Afyonkarahisar'a götüremeyen bir vatandaşımız, cenazesini Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu sistem sayesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ücretsiz bir şekilde memleketine götürüp defnedebildiğini anlatıyor." diyerek konuştu.

Sene 1996 doğru adam, sene 2023 doğru zaman! Başkan Erdoğan'a duygulandıran mektup!

Hamza Dağ, mektup eline geçtikten sonra okuyunca gözyaşlarını tutamadığı belirtirken, söz konusu yazıda  'Minnet borcu' başlıklı söz konusu mektupta Başkan Erdoğan'a sadece desteklerini iletmesi de dikkatlerden kaçmadı.

İşte 1996 yılından bugüne ışık tutan mektubun duygu dolu satırları:

MİNNET BORCU

Sayın Cumhurbaşkanım,

Size bir minnet borcum var. O yüzden size içimden geleni, minnetimi yazıyorum. Sene 6 Mayıs 1996. Sizin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunuz sene. Babam hasa idi (Prostat kanseri). Afyonkarahisar'dan alıp, çok zorluklarla trenle Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne götürdük. Bir pazar günü idi. Babam kucağımda poliklinikte kucağımda canını teslim etti yaradana. Biz üç kardeş cenazemizi unutup morga indik çünkü götürecek gücümüz yoktu. Morg sanki sırtlanlar sofrasıydı çok para isteniyordu ve gücümüz buna yetmiyordu. Orada bir şoför kardeşim acıdı "Ben başkasının şoförüyüm yoksa teyzemin feryadına dayanamadım götürürdüm" dedi. Bize, "Zincirlikuyu mezarlığına Sayın Tayyip Erdoğan ambulanslar aldı. Onlar sizi götürür" dedi. Kardeşlerim gitti iki babayiğit şoför ellerinde tabutla geldiler cenazemizi Afyonkarahisar Çay Deresinek köyüne kadar getirdiler. Ben size yıllardır hep dua ediyorum hiçbir ücret almadılar. Eğer birgün seçime girerseniz dua ve desteklerim sizle dedim. Kendimde Rektum kanseriyim. Eğer size olan bu minnet borcumu söyleyemezsem gözüm açık gidecek. Rabbim sizi ve ailenizi her daim korusun. Bu yolda önümüzdeki bütün engelleri kaldırsın o gün bizim işimizi kolaylaştırdığınız gibi sizin de her daim kolaylaşsın. Ben ve ailem her daim dualarımızla yanınızdayız.

  

Sene 1996 doğru adam, sene 2023 doğru zaman! Başkan Erdoğan'a duygulandıran mektup!

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 51
  • Adem 11 ay önce Şikayet Et
    İşte bizim Reis'imiz. Allah eksikliğini göstermesin.
    Cevapla
  • konuk 11 ay önce Şikayet Et
    Reis seni Allaha emanet ediyoruz, Rabbim emeklerini zail etmesin korusun ve yeniden seçilmeni nasip etsin.
    Cevapla
  • Reis 11 ay önce Şikayet Et
    Bir yanda terörden çok çekmiş masumların bedduası Bir yanda mağdurların dara düşmüşlerin duası Erdoğan alacaksın bu seçimi inşallah
    Cevapla
  • esin 11 ay önce Şikayet Et
    allahım onu kem gözlerden korsun.çomağınıda görmeyen gözlere batırsın 15 mayısta inşallah
    Cevapla
  • hakan 11 ay önce Şikayet Et
    yapilan ve su anki ekonomi yetersiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar