Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürt vatandaşlara tarihi çağrı ve mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kürt vatandaşlara sosyal medya üzerinden çağrıda bulunarak, "Benim Kürt kardeşimi kimse tehdit edemeyecek, silah zoruyla kimse iradesine ipotek koyamayacak." dedi.

GİRİŞ 11.05.2023 09:26 GÜNCELLEME 11.05.2023 10:30
Bu Habere 148 Yorum Yapılmış

Kürt vatandaşları üzerinden algı operasyonu yapmaya kalkışanlara, onların oylarını ipotek altına aldığını zanneden partilere tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimler öncesinde tarihi bir çağrıda bulunarak önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması şu şekilde:

Sevgili Kürt kardeşlerim

Bugüne kadar ananızın ak sütü gibi helal olan haklarınızı size teslim etmek için büyük mücadeleler verdik.

Analar ağlamasın, yüreklere ateş düşmesin diye çok ciddi çabalar harcadık.

Sizler, samimi gayretlerimizin en yakın şahitlerisiniz.               

Hangi badireleri aşarak bugünlere geldiğimizi, önümüze hangi tuzakların kurulduğunu sizler çok iyi biliyorsunuz.

Elbette eksiklerimiz, yapmak isteyip de yapamadıklarımız olmuştur; fakat Türkiye’ye hak ve özgürlükler alanında kazandırdıklarımız ortadadır.

Bunlardan geriye gidişe kesinlikle müsaade etmeyeceğiz.

Her kim terör tehdidi altındaki eski Türkiye’yi hortlatmaya çalışırsa, karşısında bizi bulacaktır.

Her kim gariban Kürt çocuklarının eline silah verip askere, polise, insanımıza kurşun sıktırmaya kalkarsa, karşısında bizi bulacaktır.

Her kim emperyalist güçler adına milletimizin huzuruna kastederse, karşısında bizi bulacaktır.

Her kim haklarınıza el uzatmaya teşebbüs ederse, karşısında Tayyip Erdoğan’ı bulacak, Cumhur İttifakı’nı bulacaktır.

Rabbim ömür, milletimiz de yetki verdikçe;

Bu ülkede analar bir daha ağlamayacak…

Çocuklarımızı kimse dağa zorla kaçıramayacak…

Geceyle birlikte şehirlerimize terörün karanlığı çökmeyecek…

Benim Kürt kardeşimi kimse tehdit edemeyecek, silah zoruyla kimse iradesine ipotek koyamayacak!

Türkiye, 85 milyonun tamamı için daha özgür, huzurlu ve müreffeh bir yer olana kadar çalışacağız.

Türkiye Yüzyılı’nı Kürt kardeşlerimizin de desteğiyle hep beraber inşa edeceğiz.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 148
  • Ormancı. 11 ay önce Şikayet Et
    PKK, Ermeni terör örgütü ASALA'nın devamıdır. Bebek katili ÖCALAN'ın gerçek ismi Artin AGOPYAN olup Ermeni'dir. PKK ve siyasi uzantısı olan HDP "Büyük Ermenistan" projesinin yanında Büyük İsrail Projesine de hizmet etmektedir. İsrail'in "Vadedilmiş Topraklar" haritasını netten inceleyin.Araştırın ve oyuna gelmeyin.
    Cevapla
  • takiyyeciler var 11 ay önce Şikayet Et
    soaydı kanunuyla birçok ermeni kökenli çevre KÜRT AŞİRETİyiz idyerek KÜRT kılığına girdi. ALEVİ klılığına girdi. Türk kılığıuna girdi. ko bukalemunlar kapalı kapılar ardında fitne fesat planlar kurmakta yüzümüze ise TÜRKTEN TÜRK KÜRTTEN KÜRT ALEVİDEN ALEVİ MÜSLÜMANDAN DAHA MÜSLÜMAN geçinmekte. ahlalçoğlu bardaakkçı ve diğer tarihçiler bunu biliyor neden açıklamıyor.
    Cevapla
  • Hüseyin 11 ay önce Şikayet Et
    Israilin bayrak semboluna bakilirsa @ ormanci hakli görseniyor.Onlarin plani 130 sene önce basladi,onlar sabirli oldugu kadar dünyayi yöneten milletden bahsediliyor,Yahudiler. Israil neden rahat durmuyor ? neden karistiriyor etrafi ? neden herkes cekiniyor,korkuyor ?Israil ilerde girerse bir tane kürt birakmaz dünyadan kit cikmaz,bundan eminim.
    Cevapla
  • Ormancı. 11 ay önce Şikayet Et
    Evet. Dünyanın gıkı çıkmaz. Şimdi Filistine kim yardım edebiliyro? Kim yardıma gidebiliyor. 12 milyonluk İsrail'e dünyadan kim kafa tutabiliyor? Yarın Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi kan gölüne dönerse dünyanın umurunda bile olmayacak. Öldürebildiklerini öldürecekler, kalanlarda zaten can havliyle yerlerini yurtlarını terk edecekler.
    Cevapla
  • Ormancı. 11 ay önce Şikayet Et
    Evet Hüseyin kardeşim. Tehlike çok çok büyük. Türkiye CHPKK eliyle bir parçalanırsa Doğu ve Güneydoğuda ne Türk, ne Kürt, ne Arap, Ne Zaza , ne Ermeni hiç kimse Yahudi toprağında oturamayacak. İnsanlar canlarından, mallarından, ırzlarından, namuslarından, yerlerinden, yurtlarından olacaklar. Özellikle Kürt kardeşlerimizin birbirini uyararak tehlikeyi fark etmeleri lazım.
    Cevapla
  • Davam 11 ay önce Şikayet Et
    Bir Kürt olarak oyum reisin
    Cevapla
  • Kızıl Elma 11 ay önce Şikayet Et
    Kardeşlerimiz gereğini yapıp Reise destek vereceklerdir,İnsaAllah, yüz yıllardır oynan oyunlar şimdide soysuz hainler tarafında icra ediliyor,patates ,soğan ,et vatan elden gittikten sonra ne ye yarar kaldı ki bulunan doğal gaz petrol vs.kaynakların devreye girmesi ile gelir düzeyimiz dahada iyi olacak ,İnşaAllah, Allah cc yar ve yardımcımız olsun, Allah cc tuzak kuranların en hayırlısıd
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı