Sözleri yeniden gündemde! 'Muharrem İnce çekilirse ben de çekilirim'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi Türkiye'den gündemin birinci sırasına yerleşti. İnce'nin adaylıktan çekilmesi TİP lideri Erkan Baş'ın sözlerini yeniden gündeme getirdi.

GİRİŞ 11.05.2023 19:29 GÜNCELLEME 11.05.2023 19:30
Bu Habere 169 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce açıklamalarda bulundu. Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı.

İNCE'NİN ÇEKİLMESİ YÖNÜNDE ÇAĞRI YAPMIŞTI

Bu açıklamanın ardından gözler TİP Genel Başkanı Erkan Baş'a çevrildi. TİP İstanbul Milletvekili Adayı olan Erkan Baş,İnce'ye adaylıktan çekilmesi yönünde çağrı yapmıştı.

Baş, İnce'nin adaylıktan çekilmesi çağrısında bulunurken, "Sayın İnce, bu işi ilk turda bitirebiliriz. Bir seçime kaybetmek için girilmez. Kaybettirmek istiyorsanız da, Kemal Bey'e değil Tayyip Erdoğan'a kaybettirmeyi seçin." demişti.



"ÇEKİLİYORSA BEN DE ÇEKİLİRİM"

Baş'ın bu çağrıya "Muharrem Bey, benim için 'Çekilsin' demiş. Benim çekilmem bir işe yarayamıyor ki. Çok istiyorsa buyursun gelsinler, Muharrem Bey çekiliyorsa ben de çekilirim. Bir problem yok bizim açımızdan. Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmek için koşulu Erkan Baş'ın milletvekili adayı olmamasıysa, buyursun hemen çekilsin." şeklinde karşılık vermesi ise İnce'nin adaylıktan çekilmesi sonrası yeniden gündem oldu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 169
  • Hakan 11 ay önce Şikayet Et
    Bu Tip'siz mi çekilecek?
    Cevapla
  • muharrem 11 ay önce Şikayet Et
    Sen nerenin tipitipisin yavru.. bu da yaban ellerde yetişip gelip Türkiyeyi karıştırıyor .. bi bitin oğlum
    Cevapla
  • murat 11 ay önce Şikayet Et
    ancak avuzcunuzu yalarsanız...........
    Cevapla
  • Veysel 11 ay önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu yönetimi 360 derece ters masadakilerde 360 derece ters. Temel dinci kılığında 360 derece ters Meral milliyetçi kılığında 360 derece ters. Kılıçtaroğlunun laiklik, çağdaşlık, ilericilik ile ilgili her yapılana karşı çıkıyor 360 derece ters.İftira, yalan ve söylediklerini iyi inceleyin 360 derece ters. fetö nün dinciliği 360 ters hdp nin barışı 360 derece ters.Hepsi aynı safta
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Sadece Reis gerisi yalancı, dolancı, fırıldak ve dansöz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!