Meral Akşener'den Muharrem İnce açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesini yorumladı.

Meral Akşener'den Muharrem İnce açıklaması
Meral Akşener'den Muharrem İnce açıklaması
GİRİŞ 11.05.2023 21:06 GÜNCELLEME 11.05.2023 21:06
Bu Habere 138 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Star TV'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akşener, adaylıktan çekilen Muharrem İnce ile ilgili soruya cevap verdi.

Akşener şu iafdeleri kullandı;

Sayın İnce'nin aday olduğu dönemde, zaman zaman eleştirilere maruz kaldığı zamanlarda aday olma hakkına saygı duyulması gerektiğini söyleyen bir kişiyim. İstifasına elbette saygı duyuyorum. Ama istifaya götüren belden aşağı konuların çok çirkin olduğunu ve Türkiye için bunların artık bitmesi gerektiğini düşünüyorum. İçim acıyarak izledim. Bu tür konuların artık bitmesi gerektiğini ve çok çirkin olduğunu ifade etmek isterim. Bundan sonra ne olacağını hep beraber bekleyip göreceğiz.

İNCE'NİN BİR KIRGINLIĞI VAR

Bütün sonuçlarla ilgili siyasilerin görevi seçmenin gönlünü almaktır. Sandıktan çıkan sonucu beğenmeme gibi bir durumumuz söz konusu olamaz. Milletin gönlüne girememişsek ortaya çıkacak sonuçtan sorumlu olan bizizdir. İnce'nin bir kırgınlığı var, en baştan beri söylüyorum. Benim yorumum bu.

Milletin gönlüne girememişsek ortaya çıkacak sonuçtan sorumlu olan bizizdir.
 Ortaya çıkacak sonuçtan hiç kimse sorumlu değildir. Sorumlular bizizdir. İnce'nin bir kırgınlığı var, en baştan beri söylüyorum. Benim yorumum bu.

Sayın İnce'ye başarılar dilerim. Tavrına saygı duymamız gerekiyor. Sayın Kılıçdaroğlu'nun bir daveti oldu Sayın İnce'ye! Ona da çok olumlu baktım.

6 LİDER BİR ARAYA GELECEK

İnce'nin kararını duyduktan sonra Kılıçdaroğlu'yla görüşmedik. Saat 22.00'de CHP'de bir toplantımız var. Tarihi iki gün önce belirlendi. Seçimle ilgili toplantı olacak.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 138
  • Çvş 11 ay önce Şikayet Et
    kim oturttu ,ise aynı yerden kaynaklı
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    bekle seninde kasetin var elimizde bunu Kılıçtaroğlu'na gösterdim diyenler günü geldiğinde piyasaya sürerler unutma
    Cevapla
  • Ali 11 ay önce Şikayet Et
    Aynı tezgahın içindesiniz. seni orada tutan kılıçdaroğluna elindeki dosyalar
    Cevapla
  • Asi ihtiyar 11 ay önce Şikayet Et
    Miril miril etme sana ancak ayna inanir, git ona konus....!
    Cevapla
  • Murat gözükara 11 ay önce Şikayet Et
    Muharrem şerefli.... Yasen....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek'ten altın kotası açıklaması: Çıkar çevreleri memnun değil
KAAN İtalya'da manşet oldu: Kralların kralı