Destici’den ABD Başkanı Biden’a açık mektup!

BBP Genel Başkanı Destici, ABD Başkanı Joe Biden’a sosyal medya hesabından "Adamın Kılıçdaroğlu kaynağı belli olmayan 300 milyar dolar buldu. O parayı sana versin, borçlarını öde. Bizi de rahat bırak." dedi.

Destici’den ABD Başkanı Biden’a açık mektup!
Destici’den ABD Başkanı Biden’a açık mektup!
GİRİŞ 12.05.2023 10:05 GÜNCELLEME 12.05.2023 10:11
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, ABD Başkanı Joe Biden’a twitter hesabından “Adamın Kılıçdaroğlu kaynağı belli olmayan 300 milyar dolar buldu. O parayı sana versin, borçlarını öde. Bizi de rahat bırak. Kılıçdaroğlu’nu ve Akşener’i de gelecek seçimlerde listende aday göster. Zira 14 Mayıs’tan sonra Türkiye’de işsiz kalacaklar.” yazdı.

BBP Lideri Destici, twitter hesabından, muhalefete destek açıklamalarında bulunan Amerikan başkanlarının ve ABD Başkanı Joe Biden’ın kullandığı @POTUS hesabını etiketleyerek, İngilizce ve Türkçe olarak iki dilde Biden’a seslendi. 

Destici, “31.4 Trilyon dolar borç batağının içindesin. Biliyorsun adamın Kılıçdaroğlu da kaynağı belli olmayan 300 milyar dolar buldu. O parayı sana versin, borçlarını öde. Bizi de rahat bırak. O paraya bizden daha fazla ihtiyacın var. Kılıçdaroğlu’nu ve Akşener’i de gelecek seçimlerde listende aday göster. Zira 14 Mayıs’tan sonra Türkiye’de işsiz kalacaklar.” diye yazdı.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 28
  • Ayşe 11 ay önce Şikayet Et
    On numara 5 yıldız helal
    Cevapla
  • kartal 11 ay önce Şikayet Et
    Diline sağlık ne güzel soyledin.
    Cevapla
  • patriot 11 ay önce Şikayet Et
    super kapak olmus bay bay biden a
    Cevapla
  • hlt 11 ay önce Şikayet Et
    Helalin var Mustafa başkan, hepimizin duygularına tercüman olmuşsun
    Cevapla
  • Müslüman=Türk 11 ay önce Şikayet Et
    Süper yorum Sn. Desteci. ; )) 1 Oyum Başkan Erdoğan a 1 Oyum BBP e
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ekrem İmamoğlu'ndan 4 gün sonra akılalmaz Edanur Gezer açıklaması
Mansur Yavaş gözünü ABB logosundaki camiye dikti