Bakan Soylu duyurdu! Evlat nöbetindeki bir aile daha evladına kavuşuyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari'de evlat nöbetinde bekleyen bir ailenin daha PKK'nın eline olan evladıyla buluştuğunu açıkladı. Soylu açıklamasında, "Cumhuriyetimizin 100. yılında PKK bu topraklardan silinecek" dedi.

Bakan Soylu duyurdu! Evlat nöbetindeki bir aile daha evladına kavuşuyor!
Bakan Soylu duyurdu! Evlat nöbetindeki bir aile daha evladına kavuşuyor!
GİRİŞ 13.05.2023 22:07 GÜNCELLEME 13.05.2023 22:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari'de evlat nöbetinde bekleyen bir ailenin daha PKK'nın eline olan evladıyla buluştuğunu açıkladı.

'CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA PKK BU TOPRAKLARDAN SİLİNECEK'

Bakan Soylu söz konuşu paylaşımında, "Evlat Nöbetinde bir buluşma daha gerçekleşiyor. Hakkari'de evlat nöbetinde bekleyen bir aile daha evladına kavuşuyor. İnşallah devamı gelecek. Cumhuriyet'imizin 100. yılında PKK bu topraklardan silinecek" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • SARIÇİÇEK 11 ay önce Şikayet Et
    BAY BAY KEMALE KAPAK......Allah bu hainlere fırsat vermez inşaAllah.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    İnşallah bakanım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız