İstanbul, Ankara, İzmir'de dikkat çeken seçim sonuçları

Sandıkların kapanmasıyla birlikte ilk sonuçlar gelmeye başladı. İstanbul, Ankara, İzmir dahil 81 ilimizde siyasi partilerin ve Cumhurbaşkanı adaylarının oy oranlarını haberimizden saniye saniye takip edebilirsiniz.

GİRİŞ 15.05.2023 07:56 GÜNCELLEME 15.05.2023 16:37
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

Türkiye, 13. Cumhurbaşkanını belirleyeceği seçim için sandıklara akın etti. Tarihin en çok katılım sağlanan seçimlerinden biri olurken sandıkların kapanmasıyla birlikte İstanbul, Ankara, İzmir ve 81 ilde seçim sonuçları merak edilmeye başladı.

İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI

Açılan Sandık :  99.99

İstanbul Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları

Recep Tayyip Erdoğan  %46.68

Muharrem İnce %0.25

Kemal Kılıçdaroğlu %48.55

Sinan Oğan %4.50

İstanbul Milletvekilliği seçim sonuçları:

 

ANKARA SEÇİM SONUÇLARI

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları:

Recep Tayyip Erdoğan %45.99

Kemal Kılıçdaroğlu %47.31

Sinan Oğan %6.39

Muharrem İnce %0.29

Milletvekilliği seçim sonuçları::

İZMİR SEÇİM SONUÇLARI

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları:

Recep Tayyip Erdoğan %31.47

Muharrem İnce %0.47

Kemal Kılıçdaroğlu %63.28

Sinan Oğan %4.75

Milletvekilliği seçim sonuçları:

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 121
  • Yakup 11 ay önce Şikayet Et
    Metropollerde hayat pahalılığı daha fazla, özellikle gençler para, pula, rahat yaşama çok önem veriyor, hayat pahalılığının tek sorumluluğunu hükümete yüklüyorlar, gelir adaletsizliğini gördükleri zaman köprü, yol, hastane, uçak, gemi, yerli, milli gibi kavramlar onlara lafı güzaf geliyor, gençlere yönelik daha fazla çalışma yapılmalı, yapılanlar, yapılacak olanlar daha iyi anlatılmalı
    Cevapla
  • Hakkdan 11 ay önce Şikayet Et
    istanbul izmir olma yolunda! Hizmete degil ideolijiye oy vermeye basladilar izmir gibi. Acaba diyorum 5 senedir istanbuldan cokmu fazla göc oldu diger illere? tek bu aklima geliyor...!
    Cevapla
  • kkkkkk 11 ay önce Şikayet Et
    Geldiği günden beri hizmettin zerresi görülmeyen şehirlerde millet hala hizmet yerine lafı ve Tayyip bey düşmanlığına oy veriyorsa o zaman Belediyelerin yapması gereken işlerden de Devlet olarak hükümette elini çeksin ki Belediyelerin acizliği ortaya çıksın. Bu millet ülkeyi böleceklerini alenen söyleyenlere 45% oy veriyorsa Allah korusun ülke elden giderken bunlar davul zurna çalarlar.
    Cevapla
  • M. Ali 11 ay önce Şikayet Et
    Reisin yerinde olsam, bu şehirlerde belediyelerin yarım bıraktığı işleri asla tamamlamazdım, seçtikleri belediyeler yapsın bize ne...
    Cevapla
  • recep 11 ay önce Şikayet Et
    Bence artık bu üç büyük şehirden ak parti elini ayağını çekmeli. belediyenin yapması gereken hiçbir işi kendisi, hükümet olarak yapmamalı. Ankara'yla İstanbul da aynı İzmir gibi oldu. Bırakın ne halleri varsa görsünler. Bütün yatırımları kendisine oy verenlere yapsın artık. Tıpkı hiçbir hizmet yapmadan bütün oyları toplayan chp gibi. Ne bu ya, yeter artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dilan Polat'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi! Hastaneye kaldırıldı...
Son dakika: Otobüs şarampole devrildi: Ölü ve yaralılar var