Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan ayrıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan ayrıldı. Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı'na sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan, Ankara'ya hareket etti.

GİRİŞ 15.05.2023 00:03 GÜNCELLEME 15.05.2023 00:03
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'ya gitti.

Üsküdar Kısıklı'daki konutundan yürüyerek çıkan Erdoğan, çevrede kendisini bekleyen ve sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.

Bazı vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, daha sonra havalimanına geçerek, Ankara'ya hareket etti.

"OY SAYIMI SÜRERKEN SONUÇ AÇIKLAMAK MİLLİ İRADENİN GASPIDIR"

Erdoğan, oy sayımı devam ederken sosyal medyadan açıklama yaptı. Erdoğan, "Oy sayımı da halen sürerken, alelacele sonuçlar açıklamaya kalkmak, milli iradenin gaspı anlamını taşır" ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"14 Mayıs seçimlerinin uhulet ve suhulet ile büyük bir demokrasi şöleni şeklinde gerçekleşmesi, Türkiye’mizin sahip olduğu demokratik olgunluğun ifadesidir.

Seçim böylesine olumlu ve demokratik atmosferde geçmişken, oy sayımı da halen sürerken, alelacele sonuçlar açıklamaya kalkmak, milli iradenin gaspı anlamını taşır.

Milletimizin teveccühünün devam eden oy sayımına yansıyor olmasından memnuniyet duyuyoruz.

Tüm dava ve yol arkadaşlarımdan, sonuçlar resmi olarak neticelenene kadar, her ne olursa olsun sandıkların başından ayrılmamalarını rica ediyorum.

Demokrasi adına oy veren ve seçim çalışmalarında yer alan tüm vatandaşlarımı tebrik ediyor, her birine ayrı ayrı şükranlarımı ifade ediyorum."

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 107
  • Adem 11 ay önce Şikayet Et
    Dua edelim kılıçtaroğlu aday oldu. Mansur yavaş olsaydı bitmiştik.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Kazanacaz inşallah yola devam
    Cevapla
  • kelam 11 ay önce Şikayet Et
    Reis, sen bu topluma 3 gömlek fazlasın. Açıkçası durum bu...
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    önce Van'dan başla adam birinci sırada kazanmış Parti binasında keyif çatıyor Erdoğan.tora kalmış hiç umurunda bile değil reis sandıkları terketmeyin diyor o tenezzül edip parti binasından çıkmıyor tabiki kendisi Erdoğan'ın oyuylan seçildi niye ciksinki
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Bu seçim ikinci tura kalmıyacak inşaAllah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu