Sinan Oğan'dan ikinci tur açıklaması! İttifak mesajı geldi

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, "Seçimlerin ikinci tura kalmasını yüksek bir ihtimal olarak görüyoruz. Türk milliyetçileri ve Atatürkçüler bu seçimin kilidi konumundadır" dedi.

GİRİŞ 14.05.2023 22:59 GÜNCELLEME 15.05.2023 11:15
Bu Habere 375 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Twitter'dan kesin olmayan seçim sonuçları hakkında açıklamalarda bulundu.

"TERÖRLE ARASINA MESAFE KOYMAYAN GELMESİN"

Ben milletimizin bize oy veren temsilcileriyle istişareler yapacağız ve bir karar vereceğiz. Son günlerde belki 13 milyon sığınmacının gönderilmesi, ekonomik krizin temel sebebi olan faiz sebep enflasyon sonuç gibi saçmalıklar var. Bunlar aşılmadan bir şey olmaz. FETO başta olmak üzere terörle mücadele bizim olmazsa olmazımızdır.

İnce'ye yapılan bize de yapılmak istendi ama gördüler ki benim hayalim çok daha önemliymiş. Bizim tutunacağımız tavır istişareden yana olacaktır. Sonuç ne olursa olsun. Milletimizin faydasına olacaktır .

Terör örgütleriyle arasına mesafe koymayan zaten gelmesin.

Oğan, şunları söyledi:

"Seçimlerin ikinci tura kalmasını yüksek bir ihtimal olarak görüyoruz. Türk milliyetçileri ve Atatürkçüler bu seçimin kilidi konumundadır. Muharrem İnce'nin seçimlerden türlü baskılarla el çektirilmesinden sonra son iki gün bize saldırıp bizi haksız yere itham ederek linç girişiminde bulunanların bu siyasal tablodan çıkaracağı çok ders olmalı!

Çıkacak her sonuç milletimize hayırlı olsun!"

"İKİNCİ TURDA ŞUNU DESTEKLEYECEĞİZ DEMEYECEĞİZ"

Ben milletimizin bize oy veren temsilcileriyle istişareller yapacağız ve bir karar vereceğiz. Son günlerde belki 13 milyon sığınmacının gönderilmesi, ekonomik krizin temel sebebi olan faiz sebep enflasyon sonuç gibi saçmalıklar var. Bunlar aşılmadan bir şey olmaz. Fetö ve Hizbullah başta olmak üzere terörle mücadele bizim olmazsa olmazımızdır.

İnce'ye yapılan bize de yapılmak istendi ama gördülerki benim hayalim çok daha önemliymiş. Bizim tutunacağımız tavur istişareden yana olacaktır. Sonuç ne olursa olsun. Milletimizin faydasına olacaktır .

Terör örgütleriyle arasına mesafe koymayan zaten gelmesin.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 375
  • Cevdet 11 ay önce Şikayet Et
    Reisle yola devam et
    Cevapla
  • Gölge 11 ay önce Şikayet Et
    Zannedersin seçimi kazanmış dünyada eşi benzeri görülmemiş olaylara şahid oluyoruz yok böyle bir dünya aldığı oy oranına bakmaksızın Kral çıplak misali…….
    Cevapla
  • boş lafcı 11 ay önce Şikayet Et
    şantaj değil yoldaş ol
    Cevapla
  • Kurt 11 ay önce Şikayet Et
    Bu açıklamaların üstüne kime destek verecek merak ettim sözünü yiyecek mi yoksa seçmeni kendi iradesiyle baş başa bıraktım mı diyecek merak ediyorum
    Cevapla
  • son ihtiyar 11 ay önce Şikayet Et
    BU ülke her anlamda kaosu hak etmiyor.Şu anda sorumluluk sizde ve Meral Akşener'de,ona göre!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuveyt Emiri Sabah, Meclis'i feshetti... 'Ülkeyi kurtarmak için zor bir karardı'
Oxfordlu Yahudi Profesör Avi Shlaim Batı'nın maskesini düşürdü: Korkunç bir durum