Fuat Oktay'dan seçim açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Türkiye güven, istikrar ve kalkınmaya 'evet' diyerek Cumhurbaşkanı'mız ile Türkiye Yüzyılı'nda yükselişe devam arzusunu güçlü bir şekilde ifade etmiştir" dedi.

Fuat Oktay'dan seçim açıklaması
Fuat Oktay'dan seçim açıklaması
GİRİŞ 15.05.2023 18:46 GÜNCELLEME 15.05.2023 18:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne ilişkin paylaşımında, "14 Mayıs'ta milletimiz 'Yeter! Söz de karar da gelecek de milletindir' diyerek geleceğe mührünü vurmuştur. Türkiye, güven, istikrar ve kalkınmaya 'evet' diyerek Cumhurbaşkanı'mız ile Türkiye Yüzyılı'nda yükselişe devam arzusunu güçlü bir şekilde ifade etmiştir. Türkiye'nin parlak geleceği için 'Durmak yok, yola devam.' Teşekkürler Türkiye." değerlendirmesinde bulundu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Vefalı 11 ay önce Şikayet Et
    Kadir bey, Allah sizi menfaati için vatanını satanlar zümresinde olmaktan kurtarsın. Zira bu çok tehlikeli bir yoldur.
    Cevapla
  • MiSaFiR 11 ay önce Şikayet Et
    ŞART-ŞART-ŞART !!! Birinci turda REİS'e oy verenlerin, MUTLAKA ikinci turda da GİDİP OY VERMESİ GEREKİR...Diğer yerlerden ilave oy katkısı olabilmesi için, ÖNCELİKLE birinci turdaki oyların GARANTİ OLMASI ŞART-ŞART-ŞART !!!
    Cevapla
  • Ormancı. 11 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkede yaşayan hiç kimse Yunan'ın "Megali İdea", Ermenistan'ın " Büyük Ermenistan" ve İsrail'in " Büyük İsrail Devleti" tuzağına düşmesin.CHP-PKK eliyle vatanı Yunan'a, Ermeni'ye, İsrail'e satanlar ahirette verir hesabını. Ayrıca bu yüzde 45 lik kesim anne, baba, eş , dost, çoluk çocuk ve hısım akrabasını da ateşe attıklarının farkında değil .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit