Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’i görevden aldı

14 Mayıs seçimlerinde büyük hezimete uğrayan CHP'de kaos büyüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’i görevden aldı.

GİRİŞ 16.05.2023 03:29 GÜNCELLEME 16.05.2023 09:43
Bu Habere 229 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, seçim akşamı seçim sonuç ekranı yayınlamadıkları için gelen eleştirilere sosyal medya üzerinden yanıt vermişti.

Twitter hesabından dikkat çeken bir açıklama yapan Adıgüzel, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak herkesin erişimine açık bir seçim sonuç ekranı yayınlamayı hiçbir zaman taahhüt etmedik” ifadelerini kullanmıştı.

KILIÇDAROĞLU GÖREVDEN ALDI

Bu açıklamadan saatler sonra ise CHP’de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'i görevden aldı.

ONURSAL ADIGÜZEL'DEN AÇIKLAMA

Onursal Adıgüzel, ''Kamuoyunda oluşan olumsuz kanaat nedeniyle, seçim akşamı sistemlerimiz çalışmasına ve hiçbir teknik aksaklık yaşanmamasına rağmen, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim sürecine zarar vermemek adına 2018 yılından bu yana sürdürdüğüm görevimden ayrılıyorum.'' ifadelerini kullandı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 229
  • Adem 11 ay önce Şikayet Et
    Ya bir git artık bay kemal Mutfak da tarhana çorbası pişir..istifa et ayrıl genel başkanlığı bırak siyasi mefta oldunuz ..
    Cevapla
  • Elazığli 23 11 ay önce Şikayet Et
    Kiliçoglu sen kendin bırakacan sevgi pıtırcıki..onubunu görevden almayacan.pkk sevici.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Lütfen burada biraz açık olalım o gece izlediniz mi bilmiyorum ama Fox TV spikeri defalarca onur beyi aradım telefonumu açmadı dedikten sonra Adamcağıza faturayı kestiler bunların gazetecisi de sanatçısı da kendileri de hepsi aynı
    Cevapla
  • TÜRKİYE SEVDALISI 11 ay önce Şikayet Et
    3 Ay sonra ortalık yumuşadığında geri gelir. tekrar geldiği yerden hep beraber devam ederler. zavalı chp tabanı 20 seneden beri bu adamlara güvendiniz hep muhalefet hep yenilgi
    Cevapla
  • İyidere 11 ay önce Şikayet Et
    kılıçdar oğlu nda film bitmez öyle etti böyle etti chp genel başkanlık koltuğunu kaptırmadı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bu soykırım değil de ne?Sorusunu soran sanatçının klibi dünyada ses getirdi
Anlaşma sağlandı! Alex de Souza yeniden Türkiye'de