Tartışmaların odağındaki Tuncay Özkan'dan açıklama: Görevimin başındayım

CHP'de tartışmaların odağındaki isim Tuncay Özkan, "Görevimin başındayım" dedi. Görevden alınacağı öne sürülen Özkan, kendi adının üzerinde kampanya yürütüldüğünü iddia etti.

Tartışmaların odağındaki Tuncay Özkan'dan açıklama: Görevimin başındayım
Tartışmaların odağındaki Tuncay Özkan'dan açıklama: Görevimin başındayım
GİRİŞ 16.05.2023 16:35 GÜNCELLEME 16.05.2023 16:35
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Seçimlerden yenilgiyle çıkan CHP'de hareketli saatler yaşanıyor. 

Tartışmaların odağında olan isimlerden biri ise CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan. CHP'liler, yenilgide Özkan'ın payı olduğuna inanıyor. 

Gazete Duvar'ın haberine göre Özkan, görevden alınacağı iddiaları hakkında konuştu, "Görevimin başındayım" dedi. Özkan, şu ifadeleri kullandı: 

"Benimle yürütülen kampanya var. Dört aydır yılda iki kez Fethullahçılar bunu gündeme getirir. Amerika hesaplarından kaçak emniyet müdürü kampanya yürütüyor. Bizim buradaki çalışmamızda bir sıkıntı yok. Görevimin başımdayım. 95 milyar lira diyorlar. Fethullahçıların iftiraları ahlaksızca namussuzca. Ben gazeteciyim, mülksüz yaşamayı kendine düstur edinmiş biriyim. 95 milyar kimse vermiş durumda değil. İnşallah verirler CHP’nin varlığına katarız.”

Bahar Feyzan CHP'deki krizde Tuncay Özkan'ı işaret etti: Erdoğan 10 seçim daha kazanırBahar Feyzan CHP'deki krizde Tuncay Özkan'ı işaret etti: Erdoğan 10 seçim daha kazanır

KAYNAK: GAZETE DUVAR
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • fatih 11 ay önce Şikayet Et
    fetö ile dizinin dibinde röportaj yapmış olan, kanalını fetöye satmış olan tuncay, şimdi fetö mağduruyum diyor. yalan söylerken yüzü de kızarmıyor.
    Cevapla
  • HALİT ALİ 11 ay önce Şikayet Et
    Görüp göreceğiniz tek görev CHP'nin maaşlı elemanı olmaktır.
    Cevapla
  • vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Gülmekten bir hal oldum çok büyük espriler!...
    Cevapla
  • Bilenbiri 11 ay önce Şikayet Et
    KK kadar sinsi siyasetçi yok! Seçim gecesi Başkanları öne sürüp yalancı etti! Şimdi dikkatleri başkaları üzerine çekerek koltukta yayılmaya devam edecek! Sen orada oldukça biz burada çok rahatız Kılıçtaroğlu, aynen devam... Oy veren, bütün bu fırıldakları görmeyen akılsızlar düşünsün...
    Cevapla
  • vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    İyi de o zaman niye fetöyle irtibatlı olduğu bilinen yada düşünülen insanların önüne kırmızı halı döşeyerek chp listelerinden meclise soktunuz?Y
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!