Kurtoğlu'ndan 'Erdoğan' açıklaması: Sürpriz yaptık, kendisi de çok mutlu oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim mitinglerinde "Duyanlara Duymayanlara" şarkısı kullanılan Cengiz Kurtoğlu, "Benim cumhurbaşkanımla birlikteliğim yaklaşık kırk yılı buluyor. Haberi olmadan sürpriz yaptık, kendisi de mutlu oldu" dedi.

Kurtoğlu'ndan 'Erdoğan' açıklaması: Sürpriz yaptık, kendisi de çok mutlu oldu!
Kurtoğlu'ndan 'Erdoğan' açıklaması: Sürpriz yaptık, kendisi de çok mutlu oldu!
GİRİŞ 16.05.2023 20:13 GÜNCELLEME 16.05.2023 20:15
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Cengiz Kurtoğlu'nun dillerden düşmeyen "Duyanlara Duymayanlara" şarkısını AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenen Üniversiteli AK Gençlik Festivali'nde okuyarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sürpriz yapmıştı. Şarkısı seçim mitinglerinde kullanılan Kurtoğlu, TV100 Seçim Özel programına telefonla bağlanarak konuyla ilgili konuştu.

"CUMHURBAŞKANIYLA BİRLİKTELİĞİM KIRK YILI BULUYOR"

Şarkısının kullanılmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Cengiz Kurtoğlu, "Seçim çalışmaları başladığı günden beri çok gururlandım. Sayın cumhurbaşkanımın böyle bir konudan haberi yoktu. İstanbul Gençlik buluşmasında ona sürpriz yaptık. Doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle güneyli hepimiz bu ülkede kardeş olduğunu ifade etmek istiyorum. Benim cumhurbaşkanımla birlikteliğim yaklaşık kırk yılı buluyor. Haberi olmadan sürpriz yaptık, kendisi de mutlu oldu" şeklinde konuştu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Ali 11 ay önce Şikayet Et
    35 yıldır severek dinliyoruz sanatçi ve insan adam
    Cevapla
  • vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Gerçekten çok duygulu çok güzel sözlerle kampanya oluşturuldu tebrikler....
    Cevapla
  • Deli dumrul 11 ay önce Şikayet Et
    Adamsın Adam. küllenmiş Aşk :))
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun sizden sayın cengiz kardeşım
    Cevapla
  • Mehmet 11 ay önce Şikayet Et
    yahu emre,sana bankaya bulaş diye kim söylüyor,sana söyleyenler kendileri harikasını yapıyor,ahmaklara da böyle savunması kalıyor.özalada aynı faiz lafı ile karşı çiktiniz sonra da Özal'ın baş tacı yapıldığı gördük,şu konustugunuzla yaptığının farkını anlamayan zavallı larsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!