Yeşil Sol Parti ikinci tur için kararını resmen açıkladı

Seçim sonrası ilk MYK toplantısını gerçekleştiren Yeşil Sol Parti ve HDP, ilk turda olduğu gibi ikinci tur yarışında da Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verme kararı aldı.

GİRİŞ 17.05.2023 14:09 GÜNCELLEME 18.05.2023 10:52
Bu Habere 208 Yorum Yapılmış

Yeşil Sol Parti ve HDP seçim sonrası ilk MYK toplantısını gerçekleştirdi. Seçim sonuçlarının muhasebesinin kapsamlı bir şekilde yapıldığı toplantıda Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ikinci tur yarışında tıpkı ilk turda olduğu gibi destek verme kararı çıktı.

GazeteDuvar'ın haberine göre; Tüm enerjinin 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tura aktarılması gerektiği ve seçimi muhalefetin kazanması için çalışılması gerektiği konusunda fikir birliğine varılan toplantıda parti örgüt ve yöneticilerinin tüm gücüyle sahada olacağı ve seçmeni ikinci turda da sandığa gitmesi için motive etme odaklı çalışmalar yürüteceği belirtildi.

Yeşil Sol Parti’nin ikinci tura giden süreçteki tavrının birinci turdan farklı olmayacağı kaydedilirken sadece yöntemsel olarak bir farklılaşma olacağı ve kalabalık mitinglerden ziyade hedef odaklı toplantı ve buluşmalar organize edileceği ifade edildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 208
  • BÜLENT 11 ay önce Şikayet Et
    Bakalım dindar kürtler kimi destekleyecek
    Cevapla
  • Ormancı. 11 ay önce Şikayet Et
    PKK, Ermeni terör örgütü ASALA'nın devamıdır.Bebek katili ÖCALAN'ın gerçek ismi dahi "Artin AGOPYAN" olup Ermenidir. PKK'nın sisyası uzantısı olan HDP güdümlü Yeşil Sol Parti de aynı şekilde Kürt görünümüne bürünmüş Ermeni siyasi örgütüdür. Bunlar Türkün, Kürdün,Arabın, Zazanın, Alevinin, Sünninin düşmanıdır. Kürt kardeşlerimiz "Kürdistan" tuzağına düşmesin.
    Cevapla
  • Vatansever 11 ay önce Şikayet Et
    Birincide ne olduki ikincide ne olsun.Sandiga yine gomuleceksiniz.
    Cevapla
  • Ormancı. 11 ay önce Şikayet Et
    Yahudilerin "Büyük İsrail Devleti " planına göre Hakkari, Şırnak, Van, Batman, Siirt, Bitlis, Ağrı, Muş, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa ve bazı iller "İSRAİL TOPRAĞI" olarak gösteriliyor. İnanmıyorsanız Büyük İsrail Devleti haritasını netten açıp inceleyin. İsrailin kurduğu "KÜRDİSTAN" tuzağına düşmeyin. Yoksa Filistin'den, Suriye'den beter oluruz.
    Cevapla
  • salman 11 ay önce Şikayet Et
    şunu bilin ki bu ülkede vatanperverler var olduğu sürece sizin gibi terör destekçileri hiç bir zaman kazanamayacak. Katlettiğiniz insanların hesabını bir gün mutlaka vereceksiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan silah ihracatı adımı! Hükümete flaş İsrail çağrısı
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!