MHP, Sinan Oğan'ın partinden neden ihraç edildiğini açıkladı

MHP, Sinan Oğan'ın Bahçeli'ye karşı genel başkanlık yarışına girdiği için partiden ihraç edilmediğini, 2014 ile 2015'teki seçimlerin öncesi ve sonrasında parti tüzüğüne uygun açıklamalar yapmadığı için MHP'den ihraç edildiğini açıkladı.

GİRİŞ 18.05.2023 07:29 GÜNCELLEME 18.05.2023 09:08
Bu Habere 384 Yorum Yapılmış

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın, geçmişte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye karşı genel başkanlık yarışına girdiği için ihraç edildiği iddialarını yalanladı.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman

Büyükataman, Sinan Oğan'ın Haziran 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ve 2015 Genel Seçimleri öncesi ve sonrasında parti tüzüğüne uygun olmayan açıklamalar yaptığını hatırlattı.

Oğan'ın bu görüşlerini sosyal medya hesaplarında da paylaştığına dikkati çeken Büyükataman, Oğan'ın bu açıklamaları nedeniyle 26 Ağustos 2015'te Merkez Disiplin Kurulu kararıyla ihraç edildiğini belirtti.

KAYNAK: NTV
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 384
  • Doğrusu 11 ay önce Şikayet Et
    MHP nin liderliği için Devlet Bahçeli yi yetersiz buluyordu Sinan Oğan. Meral Akşener, Koray Aydın, Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu gibi aynı şekilde. Devlet Bahçeli Koltuğu kaptıracağını anladığı için Cemal Enginyurt ile birlikte Kongrelere bu isimlerin sokulması yasaklattı.
    Cevapla
  • AHİRZAMAN 11 ay önce Şikayet Et
    Muharerem İnce çekilmeseydi oyu %3 civarıydı %5 olunca sinan oğan kerameti kendinden sanıyor 2.turda millet ittifakını destekliyoruz derse %2 cumhura kayar.
    Cevapla
  • Uyan Müslüman 11 ay önce Şikayet Et
    Sabır Meşhur videolarını izleyen zaten anlar.
    Cevapla
  • düşün bey 11 ay önce Şikayet Et
    atatürkçülük ve milliyetçiliği slogan ederek işe girişiyor.sadece caferi oyları ile bir yere varamayacağını biliyor..Kesin şu durum bilineki bu arkadaşımız merhum Haydar Baş ın yani şianın yani iranın kum kentinin temsilcisidir.İran böylece başını artık göstermiştir .Bir bu eksikti Allah hayreyleye...ABD ve AB dan daha tehlikeli bir durum ile karşı karşıyayız.
    Cevapla
  • KİMSESİZ YAŞAR 11 ay önce Şikayet Et
    Bak sana bişey dedim seçime girdin tamam oyunu aldın boyunu gördün o iş orda bitti. Milliyetçiyim diyorsun tamam eyvallah ,vatanın bekası ülkemizin geleceği için çizeceğin yol göstereceğin adres belli.. Aksi durum da bir daha ki seçimde sen de yüzde birlerle beraber anılırsın unutma..! Durmak yok yola devam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezalarının artırılmasını içeren düzenleme TBMM gündeminde
En fazla uçak gemisine sahip ülkeler açıklandı! Dünya genelinde kaç tane savaş gemisi var?