Terörist elebaşı Salim Müslim, Türkiye'ye yönelik kirli planlarını deşifre etti!

Terör örgütü PYD'nin Eş Genel Başkanı terörist elebaşı Salim Müslim, Türkiye'deki seçimlere yönelik kirli planlarını deşifre eden açıklamalarda bulundu. Müslim, "Sandıkta yenebilirsek bütün intikamları bir kişiden almış oluruz." dedi.

GİRİŞ 20.05.2023 19:05 GÜNCELLEME 20.05.2023 19:25
Bu Habere 213 Yorum Yapılmış

Türkiye tarihi bir seçim sürecinden geçerken terör örgütlerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye üzerinde yürüttükleri kirli planları deşifre eden açıklamalar gelmeye devam ediyor.

"SANDIKTA YENEBİLİRSEK BÜTÜN İNTİKAMLARI BİR KİŞİDEN ALMIŞ OLURUZ"

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayına Kandil'den gelen desteğe bir de terör örgütü PYD eklendi. Terör örgütü PYD'nin Eş Genel Başkanı Salim Müslim itiraf niteliğinde yaptığı bir konuşmada Türkiye'deki seçimlerin bir fırsat olduğu değerlendirmesinin yanı sıra "Sandıkta yenebilirsek bütün intikamları bir kişiden almış oluruz" diyerek kirli planlarını deşifre etti.

"BU SANDIKTA İLK DEFA BÖYLE BİR ŞANS GELİYOR"

2016'dan beri Türkiye'nin Afrin'de yaptıklarını görüyoruz diyen Salim Müslim, "2016'dan beri zaten Türk ordusu, Türk faşizmi hep sahadadır zaten. Afrin'de, orada burada yaptıklarını görüyoruz. Şimdi bir fırsat gelmiştir. Bu sandıkta ilk defa böyle bir şans geliyor. Tarihte zaten böyle diktatörler seçimle falan gitmemiştir. Bir nokta vardır. Eğer gerçekten sandıkta yenebilirsek bütün intikamları bir kişiden almış oluruz" diyerek Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında nefret dolu söylemlerde bulundu.



HAMZA DAĞ: 28 MAYIS KILIÇDAROĞLU'NUN UMUTLARININ TÜKENDİĞİ GÜN OLACAK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza sosyl medya hesabından açıklama yaptı.

Dağ paylaşımında, ''28 Mayıs, PYD terör örgütünün ve “Askerlerimizi Suriye’den çekeceğiz.” diyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun umutlarının tükendiği gün olacak. 28 Mayıs’ta sandığa Türkiye’nin kazanımlarını garanti altına almaya ve sınırlarımızda gösterilen iradenin korunması için gideceğiz.'' ifadelerini kullandı

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 213
  • Hakkı An 10 ay önce Şikayet Et
    Projenin hamisi; muhalefeti tıpkı kürtler gibi bir araya getiren MERİCANLAR. Peki MERİCANLARın ERDOĞAN için planı nedir? Cevabını temsilciler meclisinin vekilllerinin MAKALELERİNDE buldum. Zaten çalıştığım bir konuydu ama dış bağlantılarına ulaşamamıştım... Haçlı Tapınakçı işbirlikçisi OÇ ve İT lerinin yeni bir MENDERES yargılamasının altlığından REİSİ haberdar etmiş miydim!?
    Cevapla
  • vatansever 10 ay önce Şikayet Et
    bütün chp ve vatan hainlerini sandıga gömecegiz..
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    ABD eteğinin altından konuşuyorsun önceden bu kadar delikanlı değildiniz. Şimdi dağlar mezar oluyor sizlere, sahada da işiniz bitti artık.
    Cevapla
  • Mevlüt Aykılıç 10 ay önce Şikayet Et
    Chp bitmeden terör bitmez
    Cevapla
  • Hakan 10 ay önce Şikayet Et
    Bütün teröristler kılıçdaroğlunu destekliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!