AK Partili Sarıeroğlu: Cumhurbaşkanımız büyük farkla kazanacak

Anadolu Soruyor Programının konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2. Tur seçimlerinde büyük farkla kazanacağının altını çizdi.

AK Partili Sarıeroğlu: Cumhurbaşkanımız büyük farkla kazanacak
AK Partili Sarıeroğlu: Cumhurbaşkanımız büyük farkla kazanacak
GİRİŞ 22.05.2023 16:00 GÜNCELLEME 22.05.2023 16:00

Anadolu kanallarının ortak yayınında önemli açıklamalarda bulunan Sarıeroğlu, “Kadınların siyasette temsil oranının Cumhuriyet Tarihi’nin en üst düzeyinde olduğuna dikkat çekerek AK Partiden 50 kadın milletvekilimiz var” dedi. Kadınlara verilen haklar konusuna da vurgu yaptı. 

Çalışma hayatında daha güçlü adımların atılacağı bir dönem yaşanacağını kaydeden Sarıeroğlu, hem engelli hem de yaşlılar için bakım sigortasını yeni dönemde yasal zemine kavuşturup uygulamaya geçireceklerini ve seçim beyannamesinde yer alan Ulusal Yaşlılık Konseyi'nin kurulacağını belirtti.

Sarıeroğlu, anne bebek sağlığı, evde sağlık hizmetleri gibi herkesin daha çok sağlık hizmetlerinden yararlandığı bir yapı inşa ettiklerini vurgulayarak, gelecek dönemde de bu alanları destekleyerek engellilerin ve yaşlıların kendi durumlarına göre hizmet alabilecekleri uzmanlaşmanın olacağı yeni sağlık uygulamalarının yaygınlaşacağını belirtti.

Ev hanımlarına emeklilik imkanı sunacaklarının altını çizen Jülide Sarıeroğlu, İhtisaslaşmış Gündüz Hizmet Merkezleri’ni bu dönemde yaygınlaştıracaklarını, şehit yakınları ve gazilere alternatif istihdam konusunda çözüm odaklı bakış açısı içerisinde olacaklarını ifade etti.

Sarıeroğlu, önümüzdeki dönemde seçim beyannamesinde yer alan Çocuk Hakları Strateji Belgesi ve Eylem Planı, Gelir Tamamlayıcı Aile Destek Sistemi, Aile ve Gençlik Bankası ile vatandaşlık maaşı uygulamasını hayata geçireceklerini kaydetti.

Sarıeroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2. Tur seçimlerinde büyük farkla kazanacağının da altını çizdi.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik