Kemal Kılıçdaroğlu ikinci tur seçimi öncesi oraya gidiyor

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için çalışmalarını sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu il ziyaretlerine başlıyor. Kılıçdaroğlu’nun bugün öğlen saatlerinde Hatay’da temaslarda bulunacağı öğrenildi.

GİRİŞ 23.05.2023 10:24 GÜNCELLEME 23.05.2023 11:41
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Türkiye 28 Mayıs’ta sandık başına gidiyor. 5 gün sonra kurulacak olan sandıklarda verilecek olan oylarla Cumhurbaşkanı belli olacak. İlk turda en çok oyu alan iki ismin yani Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçecek olan yarış öncesinde adaylar çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz günlerde deprem bölgesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan Defne Hastanesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Depremzede vatandaşlarla bir araya gelen Erdoğan ayrıca katıldığı televizyon programları ile seçim çalışmalarını sürdürdü.

KILIÇDAROĞLU HATAY’A GİDİYOR
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu da ikinci tur çalışmaları kapsamında il ziyaretlerine başlıyor. Kılıçdaroğlu bu kapsamda ilk ziyaretini deprem felaketinin en çok etkilediği illerden biri olan Hatay’da gerçekleştirecek.  Hatay’da depremzede vatandaşlarla bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu’nun temaslarının ardından Ankara’ya geri dönmesi bekleniyor.

KAYNAK: TGRTHABER
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • emre19 11 ay önce Şikayet Et
    Belliki Hataylilari yine kandırırim diye düşünmüş olacakki hataya gidiyor deprem sade hataydami gerçi oradada tutunamiyor.
    Cevapla
  • Ormancı. 11 ay önce Şikayet Et
    CHP-PKK eliyle kurulmak istenen "Büyük İsrail devleti" haritasına bir bakın. Çünkü ülke parçalanırsa İsrail bu bölgelere çöreklenecek. Siz Yahudi değilseniz Hatay'da, Adana'da, Maraş'ta, Osmaniye'de, Kilis'te, Antep'te, Adıyaman'da, Urfa'da, Mardin'de, Diyarbakır'da, Şırnak'ta, Hakkari'de, Van'da, Batman'da, Siirt'te, Bitlis'te, Bingöl'de, Ağrı'da, Muşta, Elazığ'da OTURAMAYACAKSINIZ.
    Cevapla
  • Ormancı. 11 ay önce Şikayet Et
    İsrail'in " BÜYÜK İSRAİL DEVLETİ" haritasını netten inceleyin. Çünkü "HATAY" ile birGüneydoğunun tamamı ile Doğu Anadolunun bir kısmında yaşayan Türk, Kürt, Arap, Zaza, Ermeni, Süryani, Yezidi, Nusayri olması fark etmeksizin milyonlarca insan canından, malından, evladından, namusundan, yerinden, yurdundan edilecek demektir. Yahudi değilseniz Hatay'da oturamazsınız.
    Cevapla
  • Fatih sayan 11 ay önce Şikayet Et
    nedense yaşanılan gerçeklerden sonra aklıma depremzede vatandaşları Hatay'dan çıkarmak için mi gidiyor diye soruyorum ...
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Vatandaşları prefabriklerden çıkarmaya gidiyordur......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
6-8 Ekim olayları davasında tahliye kararlarına itiraz
ABD ve İsrail'in 'Refah' oyununda yeni perde! Beyaz Saray: İsrail savunmasız...