Kılıçdaroğlu'nun Zafer Partisi'ne vereceği bakanlıklar belli oldu

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, seçimin ikinci turunca Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini duyurmuştu. Kılıçdaroğlu'nun bunun karşılığında Zafer Partisi'ne vereceği bakanlıklar da ortaya çıktı.

GİRİŞ 24.05.2023 13:09 GÜNCELLEME 24.05.2023 14:04
Bu Habere 360 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin ikinci turuna kısa bir zaman kala Ümit Özdağ'ın Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklamasıyla birlikte kulislerden yeni bilgiler gelmeye başladı.

İŞTE ZAFER PARTİSİ'NE VERİLECEK BAKANLIKLAR

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre, Kılıçdaroğlu-Özdağ görüşmesi sonrası Zafer Partisi’nin alacağı bakanlıklar belli oldu.  İçişleri Bakanlığı ve Kültür Bakanlığı yanı sıra TİKA ile Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı da Zafer Partisi’nde olacak.

KENDİNİ İÇİŞLERİ BAKANI İLAN ETTİ

Twitter'da "CHP Gençlik Kolları duvarları "Suriyeliler gidecek" yazılarıyla boyadı." paylaşımını alıntılayarak bir açıklamada bulunan Özdağ, "Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi’ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım" dedi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 360
  • Mustafa 11 ay önce Şikayet Et
    Türkiye devlet aklına kurban olayım iyiki varlar...Ve seçimden sonra bu muhalefette bulunan hdpkk hariç hepsine üstün hizmet ödülü verilmeli
    Cevapla
  • Cahil Birisi 11 ay önce Şikayet Et
    chp seçmenine acıyorum. Oyları SATILIK mı???
    Cevapla
  • Nanik 11 ay önce Şikayet Et
    Olmayanı vermek çok kolay verdiği vaatlere bakınca anlaşılıyor meclis gitti hiç bir vaadi verrme şansı kalmadı seçimi kazanma şansı 60 milyonda bir hayel ve ötesi bu ümütsüz ümütde eğlenmek istiyor soylu soktu zokayı buna şaşıran ördek misali g dalıyor İçişleri bakanı olacakmış senden ancak iç Don lastiği olur heryere çekişlirsin Kemal'in son boncuğunu sana verdi artık rahatça emekli olu
    Cevapla
  • hasan 11 ay önce Şikayet Et
    bol keseden dagitiyolar muz cumhuriyetimilan bura hadsizler Türkiye Cumhuriyeti Devletine saygili olacaksiniz yasayan tum insanlara soysuzlar insanlari aptalmi sandiniz vatansizlar
    Cevapla
  • ASIL 11 ay önce Şikayet Et
    Vere vere chp ye bakanlık kalmadı, Seçimden sonra kılıştarglu nah alırsınız diyecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
FIFA devrime hazırlanıyor! Süper Lig heyecanı yurt dışına taşınabilir
Otomotiv satışlarında aylar sonra bir ilk yaşandı