Ülkü Ocakları 'gerçek yüzü' bir kez daha afişe etti: Bazıları iki yüzlüdür!

MHP'nin gençlik yapılanması Ülkü Ocakları'ndan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçaroğlu'nun "gerçek yüzüne" ilişkin çarpıcı bir pankart daha hazırlandı.

Ülkü Ocakları 'gerçek yüzü' bir kez daha afişe etti: Bazıları iki yüzlüdür!
Ülkü Ocakları 'gerçek yüzü' bir kez daha afişe etti: Bazıları iki yüzlüdür!
GİRİŞ 25.05.2023 15:38 GÜNCELLEME 25.05.2023 15:48
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ülkü Ocakları, “Bazıları iki yüzlüdür” serisini devam ettiriyor.

14 Mayıs’taki cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri öncesinde Kılıçdaroğlu-Demirtaş, Akşener-Buldan’ın birleşik yüz görüntüleriyle pankart hazırlayan Ülkü Ocakları’ndan yeni hamle geldi. Ülkü Ocakları, cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin yaklaştığı süreçte bir kez daha “Bazıları iki yüzlüdür” pankartı hazırladı.

Bu defa CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu’nun çift yüz görseline yer verilen pankartta, söylem değişikliğine vurgu yapıldı.

“Bazıları iki yüzlüdür” yazılı pankartta yüz siluetinin bir bölümünde Kılıçdaroğlu, PKK’lı giyimine benzer kıyafetle ve PKK'ya müzahir zafer işaretli görüntüyle kullanıldı. Diğer bölümde ise Kılıçdaroğlu, ülkücü bıyığı ve bozkurt işaretiyle resmedildi.

Dev pankart, İzmir Ülkü Ocakları binasına asıldı.

CHP'LİLERİ ÇILDIRTAN PANKART

İstanbul Ümraniye Ülkü Ocakları binasına asılan pankartta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile terör tutuklusu HDP eski eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın yüz fotoğrafları bitişik olarak resmedildi. Pankartta "Dikkat! Attığın oy Mehmetçiğe kurşun olmasın" ifadesi yer almıştı.

Diğer afişte ise İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın birleşik yüz fotoğrafı kullanıldı. Pankartta, "Bazıları iki yüzlüdür" yazılmıştı.

Büyük ses getiren Kılıçdaroğlu-Demirtaş, Akşener-Buldan pankartlarıyla ilgili CHP'nin mahkeme kararıyla görevine son verilen İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tehditvari açıklamada bulunmuştu.

Ülkü Ocakları'nın pankartı CHP'yi çıldırttı! Kaftancıoğlu tehdit etti, cevap gecikmediÜlkü Ocakları'nın pankartı CHP'yi çıldırttı! Kaftancıoğlu tehdit etti, cevap gecikmedi

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 8
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Ölümüne hainlere inat reis
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 11 ay önce Şikayet Et
    CHP niye çılıdırıyor? Yaptıkları resmedilmiş. Yalanmı?
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 11 ay önce Şikayet Et
    Ölümüne Tayyip düşmanı ölümüne chp'li olanlara sormak lazım. HEM ÜLKÜCÜ HEM PKK'LI NE VAR BUNDA? derler ...Bunun da son derece tutarlı olduğuna inanırlar...
    Cevapla
  • Ulaş 11 ay önce Şikayet Et
    Gerçekten güzel tespitler olmuş. Ümraniye Ülkü Ocaklarını kutluyorum.
    Cevapla
  • melek 11 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel anlatmışlar helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bölgeden son dakika haberi geldi! İsrail boşaltmaya başladı...
Öğretmen atama takvimi için gözler Kabine'de! Masadaki gündem başlıkları neler?