Millet İttifakı partilerinde çözülme! AK Parti'ye katıldılar!

Türkiye'de 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Diyarbakır Gelecek Partisi İlçe Başkanı Müserdin Olcum ve Güç Birliği Partisi İl Başkanı MYK üyesi Ensari Büyükhan partilerinden istifa ederek AK Parti'ye katıldılar.

Millet İttifakı partilerinde çözülme! AK Parti'ye katıldılar!
Millet İttifakı partilerinde çözülme! AK Parti'ye katıldılar!
GİRİŞ 25.05.2023 18:01 GÜNCELLEME 25.05.2023 22:53
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Diyarbakır’da Güç Birliği Partisi Diyarbakır İl Başkanı ve 1. Sıra Milletvekili adayı MYK üyesi Ensari Büyükhan ve Gelecek Partisi Kulp İlçe Başkanı Müserdin Olcum, partilerinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı. AK Parti’ye katılım sağlayanlar arasında üyelerinin de bulunduğu belirtildi.

BAŞKAN ERDOĞAN'A DESTEK ÇIKACAKLARI İFADE EDİLDİ

AK Parti'ye katılan yeni üyelere rozetlerini 28. Dönem AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu taktı. AK Parti Diyarbakır Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 28 Mayıs’ta destek çıkacağı ifade edildi.

PARTİLERİNDEN İSTİFA EDEREK AK PARTİ'YE KATILDILAR

Partilerinden istifa eden Olcum ve Büyükhan için Cumhur İttifakı'na katıldıkları için hizmet kervanına katıldıklarını ifade eden Ensarioğlu, “Güç Birliği Partisi Diyarbakır İl Başkanı ve 1. Sıra Milletvekili adayı MYK üyesi Ensari Büyükhan ve Kulp Gelecek Partisi İlçe Başkanı Müserdin Olcum, bugün partilerinden ayrılarak kendi kitlesi ve üyeleriyle birlikte AK Parti’ye katılmak ve Cumhur İttifakı’na destek olmak amacıyla kendilerinin rozetlerini taktık. Cumhur İttifakı’na katıldıkları için hizmet kervanına ve bu millete hizmet yolunda yoldaşımız oldukları için kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

'MİLLET İTTİFAKI'NDA TERÖR DESTEKÇİLERİ BULUNMAKTADIR'

Partisinden ayrılışını “Millet İttifakı'nda terör destekçileri bulunmaktadır” sözleriyle açıklayan Gelecek Partisi Kulp İlçe Başkanı Müserdin Olcum, 28 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceklerini dile getirdi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • yunus yıldırım 10 ay önce Şikayet Et
    hoş sefa gelmişler
    Cevapla
  • Ülkeci 10 ay önce Şikayet Et
    Hepsi çakal bunların. Ya şaş kaza 1. turda zillet kazansaydı ne olacaktı? Yine istifa edip katılırlarmıydı?
    Cevapla
  • Önce Vatan 10 ay önce Şikayet Et
    ALLAH niyetlerinin ecrini versin. Zira GÜZEL PEYGAMBERİM -sallâllâhu aleyhi ve sellem- "Ameller niyetlere göredir" buyurmuştur.
    Cevapla
  • Samimiyet 11 ay önce Şikayet Et
    Fatih, gelene git denilmez; gelenler de hdp filan da değil..
    Cevapla
  • Fatih... 11 ay önce Şikayet Et
    Yahu bunlar fırsatçılar.Akılları neredeydi.Reis neredeyse HDP yide kabul edeceksin.Böyle olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi