Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun davetine cevap! Sosyal medyada gündem oldu

Başkan Erdoğan, cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılçdaroğlu'nun çağrısına yanıt verdi. Başkan Erdoğan'ın sözleri sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

GİRİŞ 25.05.2023 22:37 GÜNCELLEME 25.05.2023 22:44
Bu Habere 203 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal D-CNN Türk ortak yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başkan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun televizyon davetine çok konuşulacak cevap verdi.

Erdoğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Biz bugüne kadar hep kendimizle yarıştık. Kendi rekorlarımızı daha da yükseltmenin çabası içinde olduk. Karşımızda da vizyon sahibi, yenilikçi, bizimle eser ve hizmette yarışacak bugüne kadar ne yazık ki bir muhalefet bulamadık. Ve Türkiye'nin, Türk demokrasisinin en büyük talihsizliği de zaten bu. Yani üretemeyen, eser ortaya koyamayan muhalefetle yarışmak.

2. turda rekor katılım! İşte ülke ülke kullanılan oy sayısı2. turda rekor katılım! İşte ülke ülke kullanılan oy sayısı


'BUNLARI MI KONUŞACAĞIM SENİNLE?'

Bugün Kılıçdaroğlu'nun televizyonda bir açıklaması vesairesi oldu ve bu açıklamada da ne yazık ki hala bizi televizyonlara filan davet ediyor. Ya televizyona davet ediyorsun da televizyonda benimle neyi konuşacaksın?

Ortaya koyduğun herhangi bir eserin yok. Bunun yanında bir vizyonun yok. Yani seninle ben Okmeydanı SSK Hastanesi'ni mi konuşacağım? Bütün bunlarla beraber öyle bir noktaya geldin ki artık Kandil'den gelen talimatları yerine getirebilmek için, Kandil'in parlamentodaki uzantılarıyla geçip bu seçim sürecinde onların desteğini isteyecek kadar zaafa düştün.



Ve bütün bunların yanında bir de maalesef yüzde 1 bile oy potansiyeline sahip olmayanlara gittin 40 kadar milletvekilliği verdin. Bunları mı konuşacağım seninle? Tabii bir de iftiraları filan var. Yani bu iftiraları filan da sizlerle konuşmayı arzu ederim. Bugün iş dünyasıyla yaptığım toplantıda bunların üzerinde ısrarla durdum.

 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 203
  • temizlikçi 11 ay önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu oltaya yakalanmış hamsi gibi çırpınıp duruyor. Galiba kılçığının alınıp tavaya yatırılacağını anladı....
    Cevapla
  • temizlikçi 11 ay önce Şikayet Et
    Kendine saygısı olmayan ve sevemeyen adam. Kılıçdaroğlu
    Cevapla
  • dedeoğlu 11 ay önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu adam yerine konmak için yırtınıyor. Samimi ve dürüst olmadığı ve yalanlardan vaçgeçmediği sürece hiç kimseye kendisini adam yerine koyduramayacak ve Kalan ömrünüde muhabbete sohbete muhtaç ve yalnızlıkla geçirecek gibi....
    Cevapla
  • Bir vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Yakında kılıçdaroölunu oraya getirenler. Fişini çekecekler. Son çırpınışları fayda etmeyecek. Kendini aydın demokrat devrimci zanneden kara cahiller yazık alayına
    Cevapla
  • Birisi 11 ay önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu chp nin vatanseverlerini tasviye etti. Chp nin içini boşalttı. Malum zihniyettekilerle doldurdu. Tabi ağababalarından aldığı emirle ve kasetle şantajla montajla yalanla algı ile. Mazallah iktidara gelirse. Aynısını türkiye ölçeğinde yapacak. Cibilliyeti belli yaptığı iş belli. Yapacağı işte; emperyalisterin taşeronluğudur. Başka hiçbirşey değil. Kendilerini aydın zavallılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar duyurdu! 2 cansız beden daha ulaşıldı
Selvi: Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel'e operasyon çekiyor