Numan Kurtulmuş'tan Kılıçdaroğlu'na tepki: Korkunç bir yenilgi psikolojisi!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Kılıçdaroğlu için, "'Sandığa gitmeyin' çağrısını yapan ilk siyasetçi oldu. Bu korkunç bir yenilgi psikolojisinin dışavurumudur" dedi.

GİRİŞ 27.05.2023 11:19 GÜNCELLEME 27.05.2023 12:41
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Kurtulmuş'un açıklamalarından satır başları:

Seçmen rehavete kapılmadan sandığa gitmelidir. İki sebepten dolayı büyük bir oy kazanımı olur diye düşünüyoruz. Birincisi muhalefetin meşruiyet tartışması olmayacak bir farkla kazanılması gerekir.

Ekonomik sorunların önüne geçebilmek için gaza basmayı, daha fazla üretmeyi daha fazla ihracat yapmayı hedefliyoruz. Hangi revizyonların yapılması gerekiyorsa kuşkusuz bunlar yapılacak. Türkiye, para politikaları, faiz politikaları konusunda günün şartları neyi gerektiriyorsa o adımı atar. Türkiye dünyanın sayılı ekonomilerinden biri olacak diyoruz. Bütün bunları yaparken de serbest pazar ekonomisinin şartlarından vazgeçmemek gerekir. KKM bir tedbirdi, hep devam edecek diye bir şey yok. 

Enflasyon karşımızda büyük bir sorun olarak duruyor. Enflasyonla mücadele bir numaralı önceliğimiz olacaktır. 

KILIÇDAROĞLU'NUN BTK İDDİALARI

Ben kişiler hakkında konuşmayı sevmem biliyorsunuz ama mağlup olan bir adamın kendiyle hesaplaşmasını gördüm. Ben şimdiye kadar "Seçime katılmayın" diye çağrı yapan bir siyasi görüyorum. "Sandığa gitmeyin" çağrısını yapan ilk siyasetçi oldu. Bu korkunç bir yenilgi psikolojisinin dışavurumudur. Hazin bir tablodur, Kılıçdaroğlu'nun böylesine nobran olmasına ben üzülüyorum.

SIĞINMACILARIN DÖNÜŞÜ

Özdağ, ikinci turunda Cumhurbaşkanımıza destek konusunda ziyarette bulunduğumuzda sığınmacılar konusunu konuştuk. Ne yazık ki Özdağ sığınmacılarla ilgili bir planı olmadığını söyledi ki bu yalandı. 

Suriyeli sığınmacılar buraya daha lüks bir hayatları olsun diye gelmediler, bu insanlar savaştan kaçarak geldiler. Hangi şartlarda Türkiye'ye geldiklerini biliyorum. İnsanlar hayatta kalmak için buraya geldiler. Sığınmacılar üzerinden konuşurken faşist gibi konuşamayız. Rakamlar üzerindeki söylenen yalanlar var. 5 milyona yakın sığınmacı var. Kılıçdaroğlu kalkıyor diyor ki "10 milyon"

Suriyelilerin onurlu dönüşü sağlanmalıdır. Alt yapı sağlandıktan sonra milyonlarca Suriyeli ülkelerine dönecektir. Onları en kısa sürede güvenli bir şekilde geri döndüreceğiz. 

 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 48
  • Mesele 11 ay önce Şikayet Et
    chp ve ke mal bu devlete çok büyük zararlar verdiler. Terör eylemleri yaptılar. Yalan söyleyip toplumu ahlaksızlığa alıştırmaya çalıştılar. Devletin kurumlarına alenen iftira attılar. Bu ülkedeki kamu çalışanlarına hakaret ettiler. Terörizme destek verdiler. Toplumsal barışı bozmak için insanları kutuplaştırmaya çalıştılar. Gelen yatırımları engellemeye çalıştılar. Mutlaka yargılanmalıl
    Cevapla
  • Türkiye 11 ay önce Şikayet Et
    kaçacak.. kaçacak...kaçacak...!!
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Göndermeyin isci yok
    Cevapla
  • Son saatleri 11 ay önce Şikayet Et
    İnşallah rabbim pazar günü akşamı çifte bayram yaşatır bizlere. Cumhur ittifakı'nın kazanması diğeride Chp nin kendi içindeki yenilginin kavgası...
    Cevapla
  • Erkannn 11 ay önce Şikayet Et
    5 mi 10 mu bilmiyorum çok umrumdada değil ama biran önce gitmeleri lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlık paylaştı! MARLİN ilk kez kullanıldı
Türkiye'den dünyanın en büyük ikinci rezervi için Çin ile işbirliği kararı