Akşam namazını Eyüpsultan Camii'nde eda eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam namazını Eyüpsultan Camisi'nde kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmek için gelen vatandaşlar cami ve çevresinde büyük yoğunluk oluşturdu.

GİRİŞ 28.05.2023 00:02 GÜNCELLEME 28.05.2023 02:55
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde Eyüpsultan Camisi'ne geldi. Camiye girişi sırasında çevredeki vatandaşlar, Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.

Camide Erdoğan'la birlikte TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da yer aldı.

Akşam namazını Eyüpsultan Camii'nde eda eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli!

VATANDAŞLAR SEVGİ SELİ OLUŞTURDU

Akşam namazını eda eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra camiden ayrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmek için gelen vatandaşlar, camide ve çevresinde yoğunluk oluşturdu.

KÖKEN: "SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ EYÜP SULTAN'DA"

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Eyüpsultan Camii'ne geldiği anları sosyal medyadan paylaştı. Köken paylaşımında, "Sayın Cumhurbaşkanımız Eyüp Sultan'da...Tek yürek, tek bileğiz. Son nefesimize kadar hep birlikte Türkiye'yiz" ifadelerini kullandı.

 

 

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 64
  • Mustafa Oguz 11 ay önce Şikayet Et
    Allah(cc)ım Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın ömrüne ömür,gücüne güç kat,İslam Alemi'nin buna çok ihtiyacı var. Ey RAB'bim Cumhurbaşkanımızın önüne çıkan 7 düvel hainleri,şeytan eniklerini,bilimum kan emicileri ilahi gücün ile tarumar eyle. Aminnn
    Cevapla
  • AHMET ATEŞ 11 ay önce Şikayet Et
    REİS LE yola devam
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Allah tan dilğim.bizim omrumuzden alıp sana versin,be reisim.biz seni çok sevdik...
    Cevapla
  • rizeli 11 ay önce Şikayet Et
    Osmanlı hanedanlığından sonra gelen . En büyük devlet,din,millet adamı ulu insan allahın aslanı büyük kağan
    Cevapla
  • Ali 11 ay önce Şikayet Et
    Niye Erdoğan... İşte cevabı... Bana benzeyen, benden, benim gibi... Bizden biri...
    Cevapla
  • Türk Mücahid 11 ay önce Şikayet Et
    İşte bu...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Altaylı’dan 1 Mayıs'taki provokasyona tepki çeken yorum!
Başıboş köpekler vatandaşın kabusu oldu! Sonunda harekete geçildi! Belediyelere yazı