Binali Yıldırım'dan sandık başında kahkaha attıran espiri: Ne oldu hanım...

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, oy kullanmak için kabine giren eşi Semiha Yıldırım'ın geç çıkması sonrası "Ne oldu hanım karar veremedin mi?" diye sorması sınıfta kahkahaya neden oldu.

GİRİŞ 28.05.2023 13:39 GÜNCELLEME 28.05.2023 13:48
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Cumhurbaşkanlığı seçimi 2'nci turda oyunu Tuzla'da Emlak Konut Cemil Meriç İlkokul ve Ortaokulu'nda kullandı.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı seçimi 2'nci turda oy kullanmak için eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Tuzla'da bulunan Emlak Konut Cemil Meriç İlkokul ve Ortaokulu'na geldi. Yıldırım, saat 12.00 sıralarında geldiği okulda, 1055 numaralı sandıkta görevlilere kimlik belgelerini ibraz ederek oyunu kullandı.

SANDIK BAŞINDA ESPİRİYİ PATLATTI: NE OLDU HANIM KARAR VEREMEDİN Mİ?

Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım da aynı sandıkta oyunu kullandı. Yıldırım oyunu torunu Erhan Yıldırım ile birlikte kullandı. Yıldırım oyunu kullandıktan sonra 30 saniye kabinden geç çıkan eşi Semiha Yıldırım'a "Ne oldu hanım karar veremedin mi?" diye sorması sınıfta kahkahaya neden oldu. Binali Yıldırım oy kullandığı okulun bahçesinde açıklamalarda bulundu.



AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "İlk seçimi 14 Mayıs günü yaptık. Meclisi ve milletvekillerini seçtik. Cumhur ittifakı olarak 323 milletvekili ile mecliste çoğunluğu sağladık. Ancak Cumhurbaşkanlığında biraz eksiğimiz kaldı. Bugün salt çoğunluk gerektiği için Cumhurbaşkanlığı tekrarlanıyor. Memleketimiz için, milletimiz için hayırlı olsun. Türkiye'nin ihtiyacı olan güvendir, istikrardır, tecrübedir inşallah bu seçim sonucu Türkiye yüzyılına emin adımlarla, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile beraber millet olarak girmiş olacağız. Seçimlerin Ülkemize, milletimize, insanlığa hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 71
  • Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    İstanbul çok şey kaybetti çook. Vardır bir hayır.
    Cevapla
  • Cikkuş 10 ay önce Şikayet Et
    Ulan İzmir şu adamın kıymetini anlamadı kokuşmuş , çöplük izmirde heryeri hamam böcekleri basıyor lahım izmir
    Cevapla
  • Mehmet Lermioğlu 10 ay önce Şikayet Et
    Çeksinler kokuyu ciğerlerine
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
  • Kemal 10 ay önce Şikayet Et
    Dua etmiş olamazmı.
    Cevapla
  • Mustafa Oguz 10 ay önce Şikayet Et
    Sen bir başkasın Binali Bey.İstanbul senin kıymetini anlayamadı, 4 senedir başlarına gelmeyen kalmadı. Allah(cc) sen ve senin gibi Siyasilerin sayılarını çoğaltsın inşAllah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nüfus oranları açıklandı! Çocuk sayısı ile ilgili korkutan rakam
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'