CHP fanatikleri nefreti sandığa taşıdı! Depremzedelere kin dolu sözler

14 Mayıs seçimlerinde yaşadıkları hüsranın hıncını masum depremzedelerden çıkaran 6’lı masa fanatikleri, nefreti sandıklara kadar taşıdı.

GİRİŞ 28.05.2023 15:19 GÜNCELLEME 28.05.2023 15:22
Bu Habere 222 Yorum Yapılmış

CHP’nin depremzedelere kini bitmiyor.

Seçimde yaşadıkları hezimetten, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen depremzedeleri sorumlu tutan 6’lı koalisyon paydaşları, nefret tohumları ekmeye devam ediyor. Sosyal medyadan ağır hakaretlerle afetzedeleri hedef alan, CHP’li Tekirdağ Belediyesi üzerinden depremzedeleri konakladıkları tesislerden çıkarmaya kalkan, CHP milletvekili adayı Bayram Fırat Dayanıklı’nın işlettiği Çorlu TED Koleji ile deprem sürecinde başlatılan konteyner kent projesini seçimden bir gün sonra iptal eden, Kahramanmaraş’ta yüzlerce ve öksüz çocuğun desteğini kesen, binlerce erzak kolisini iptal eden, evsiz kalanlara yapılan eşya yardımlarını geri isteyen, öğrencilerin bursunu kesen zihniyet kinini sürdürüyor.

ÇOK AĞIR SÖZLER

Bugün gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde sandık başına giden CHP’li bir seçmen, depremin en ağır yaşandığı şehirlerden Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Hatay’a ağır sözler içeren sözler yazdı.

Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verdiği görüntüyü paylaşan CHP’linin, oy pusulasının yanına şu notları bıraktığı görüldü: “Kahrolasın Hatay”, “Yıkılasın Maraş”, “Acı çekesin Acıyaman”, “Enkazını görelim Malatya

Afette evini, yuvasını, eşini, çocuğunu, annesini, babasını kaybeden depremzedelere kin kusan seçmen, Kılıçdaroğlu’n %90 oranında oy çıkan Hatay’ın Defne ilçesiyle ilgili olarak ise, “Defne’ye selam olsun” yazdı.

Görüntü sosyal medyada çok sayıda paylaşıldı.

Sanki küfür ittifakı… Kendilerinden olmayana linç, küfür, kaset, hakaret!Sanki küfür ittifakı… Kendilerinden olmayana linç, küfür, kaset, hakaret!

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 222
  • Sinan 10 ay önce Şikayet Et
    Yazıklar osun bee. Nasıl insanlık bu. Allah sizin elinize düşürmesin...
    Cevapla
  • Hayret BİRŞEY 10 ay önce Şikayet Et
    Bunu yapan ve paylaşanlara ceza verilmeli ve ivedi olarak çadırkentte bir sene yaşamalarını isterdim. İnşallah onların başına deprem gibi bir musibet gelmez ama ayıptır günahtır bu ne yahuu
    Cevapla
  • M. Ali 10 ay önce Şikayet Et
    Böyle düşünenlerin tamamı, daha beterini yaşar inşallah...
    Cevapla
  • CABBAR 10 ay önce Şikayet Et
    hele altı artı bir masanın enkazını kaldırmayı becerin.Reis ve millet deprem zede kardeşlerimizi el ele biz ayağa kaldırırız EVVEL ALLAH
    Cevapla
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    İnsanlıkdan nasibini almamış deprem magduru kardeşlerimizi aşaglıyan horgören kendinibilmez aşagılık yaratıklar için yaşasın cehendem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı