Son dakika: Erdoğan'ın tarihi zaferi sonrası Muharrem İnce'den dikkat çeken açıklama!

Son dakika haberi... Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarihi seçim zaferi sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İnce, Başkan Erdoğan'ın seçim zaferini tebrik etti.

GİRİŞ 28.05.2023 23:32 GÜNCELLEME 14.06.2023 10:12
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimini Kılıçdaroğlu'nun önünde yüzde 52,16'lık oy oranıyla kazanan Erdoğan'a bir tebrik mesajı da Muharrem İnce'den geldi.

Muharrem İnce, Twitter'dan seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanlığı makamına yeniden seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik eder, memleketin dağ gibi birikmiş sorunlarını çözmesinde kolaylıklar dilerim" dedi.

Muharrem İnce'nin açıklamaları şu şekilde;

Ülkemize yakışan bir olgunlukla barış içinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanlığı makamına yeniden seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik eder, memleketin dağ gibi birikmiş sorunlarını çözmesinde kolaylıklar dilerim.

Seçim sonuçlarına ilişkin detaylı değerlendirmeleri önümüzdeki günlerde yapacağım. Şimdilik bütün muhalefeti nerede yanlış yapıyoruz diye kafa yormaya davet ediyorum.

KAYNAK: HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 90
  • Yunus1967 11 ay önce Şikayet Et
    Arkadaşlar , barınma sorunu bence Dairenin yatırım aracı olmaktan çıkarılmasıyla çözülür.Çok sayıda dairesi olanlardan devlet değerinde satın alıp uygun fiyattan kiraya vermeli.Sanatçıların ,futbolcuların ,vaRlıklı insanların onlarca dairesi var , buna son verilmeli, devlet devamlı daireler yapıp uygun fiyattan kiraya vermeli.
    Cevapla
  • Mira 11 ay önce Şikayet Et
    Evet dağ gibi sorunlar var ve sebepleri de açıkça ortada zaten...
    Cevapla
  • kiracımemur 11 ay önce Şikayet Et
    yerel seçimler kapıda. ankara ve istanbul yeniden fetedilecekse bu oradaki memurlar başta olmak üzere ciddi destekler verilerek, kiralardan kurtarılarak, ezilmelerini engelleyerek ve maaşlarına çok ciddi pahalılık destekleri verilerek yapılır. büyük şehirler pahalılık yüzünden gitti hep ki bu seçimde bu mesajı verdi. haydi reis. sık ümüklerini ev sahiplerinin vever memura hakettiği zammı
    Cevapla
  • evsahibimemur 11 ay önce Şikayet Et
    Kiralık sosyal konut sorunu çözer, başkasının malına müdahale ederek değil karışarak değil.
    Cevapla
  • memurlar umutlu 11 ay önce Şikayet Et
    sıra geldi verilen sözlerin tutulmasınaaaa. biz görevimizi yaptık. öncelikle kiracılar kiralarını ödedikleri müddetçe kriz bitene kadar hiç bir sebeple evden çıkarılamaz (çok üçkağıt dönüyor) kararı alınmalı ve ondan sonra yüzde 25-30 zam kirada en fazla denilmeli. böylece kiracı zammı yapar ev sahibi zıplasada ne haksız yere atabilir nede faiş fiyat çekebilir. ve memura yüksek zam.
    Cevapla
  • Hüseyim 11 ay önce Şikayet Et
    Bu yorumu markette ekmekte pazardaki meyvalarda yapılan zamlar içinde yapın.
    Cevapla
  • TC.Yurttaş 11 ay önce Şikayet Et
    Sen şu chp yi düzeltsen iyi olur..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Time dergisinden Filistin kapağı!
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü