Ekrem İmamoğlu fitili yaktı! Seçim sonrası CHP için 'Değişim' mesajı

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hezimetle sonuçlanmasının ardından ne diyeceği merak konusu olan Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'değişim' mesajı verdi.

GİRİŞ 29.05.2023 10:46 GÜNCELLEME 29.05.2023 11:13
Bu Habere 644 Yorum Yapılmış

Türkiye ikinci tur için sandık başına giderek tercihini yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ezici bir oy farkıyla yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. 

Cumhur İttifakı'nda sevinç ve zafer kutlamaları yapılırken muhalefet kanadında ise hayal kırıklığı yaşandı.

6 parti, HDP ve Zafer Partisi'nin de desteğini almasına rağmen seçimden beklediği sonucu alamayan muhalefette Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik istifa sesleri yükselmeye başladı.

İSTİFASI BEKLENEN KILIÇDAROĞLU 'DEVAM' DEDİ

Ancak Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada 'mücadeleye devam' diyerek istifa etmedi.

Yaşananların ardından ne diyeceği merak edilen isimlerden biri de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ydu.

İMAMOĞLU'NDAN 'DEĞİŞİM' MESAJI

İmamoğlu seçimlerin ardından sosyal medya hesabından kısa bir video mesaj paylaştı.

İmamoğlu, kendilerine oy veren vatandaşlardan umutsuzluğa kapılmamalarını istedi.

Ne diyeceği merak ediliyordu: Değişim mesajı verdi
Bunun yanı sıra İmamoğlu'nun verdiği mesajdaki 'değişim' vurgusu dikkat çekti.

İmamoğlu, "Kimse endişe etmesin. Her şey yeniden başlıyor. Unutmayın değişmeyen tek şey değişimdir. Her sahada, her ortamda değişim. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç asla beklemeyeceğiz artık. Tıpkı 38 yaşındaki Mustafa Kemal Atatürk gibi. Tıpkı 21 yaşındaki Fatih Sultan Mehmet gibi yapacağız. Bugün 29 Mayıs." dedi.

SAYMAZ: BU ÇAĞRI MUHALEFETTE DEĞİŞİMİ İÇERİYOR

Muhalif gazeteci İsmail Saymaz da İmamoğlu'nun paylaşımına atıfta bulunarak "İmamoğlu, “Her sahada ve her ortamda değişim” çağrısı yaptı. Bu çağrı, CHP’de ve muhalefette değişimi de içeriyor." diye konuştu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 644
  • saas 10 ay önce Şikayet Et
    Aranizda hic bir fark yok sende yalancisin,ALLAH sanada firsat vermsin.
    Cevapla
  • Bekir 10 ay önce Şikayet Et
    Şimdi chp diktatörü kilicdaroglunun ekrem i ezerek yok etmesini seyretme zamanidir Chp de demokrasinin zerresi olsa kılıçdaroğlu 15 kere giderdi
    Cevapla
  • erzincanlı 10 ay önce Şikayet Et
    bu parti genel başkanı mı
    Cevapla
  • Davut 10 ay önce Şikayet Et
    Sıra sende inşallah az kaldı
    Cevapla
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Vatanımız için mutlaka doğru, dürüst, güvenilir, yurt dışında vatanımızı şikayet etmeyen, terör örgütleri ile bağı olmayan, yerli ve milli VİZYON sahibi iyi bir muhalefet lazım bunlarla olmaz olmaz olmaz. Düşündükleri belediye başkanları da hayatta olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı