Cumhurbaşkan Erdoğan'dan son dakika 29 Mayıs ve fetih mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Anadolu'nun ebedî Türk yurdu olarak kalacağının tarihe kazınmış mührü olan İstanbul'un Fethi'nin 570'inci yıl dönümünü tebrik ediyorum.' dedi.

GİRİŞ 29.05.2023 14:58 GÜNCELLEME 29.05.2023 16:07
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım şöyle;

Anadolu’nun ebedî Türk yurdu olarak kalacağının tarihe kazınmış mührü olan İstanbul’un Fethi’nin 570’inci yıl dönümünü tebrik ediyorum.

Peygamberimizin müjdesine mazhar olan, çağ açıp çağ kapatan Fatih Sultan Mehmet Han’ı ve kahraman ordusunu rahmetle yâd ediyorum.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 43
  • Abdulkerim OLGUN 10 ay önce Şikayet Et
    Çok şükür
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Aminnnnnnn
    Cevapla
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    sayın reisim .ayasofya mahzundu ayasofya üzgündü ayasofya mahçupdu garipti ayasofya atan fatih gibi zincirlerini kırdın çok şükür .allah senden iki cihandada razı olsun reisim 1453 tekrar yaşattın bizlere varol başkanım benim .
    Cevapla
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    reisim sevmeyen sevmiyor.fakat seven hakkıyla seviyor rabbim sevenlerin sayısını artırsın .sensiz olmazdı reisim çok şükür elhamdülillah .yine yeniden başkanımızsın allah yardımcın hızır yoldaşın olsun .
    Cevapla
  • tkrdğ1453 10 ay önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım 3-5 gün dinlenin diyeceğiz ama siz yorulmak nedir bilmiyorsunuz. MaşaAllah. Allah yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler