CHP'de büyük skandal: Kılıçdaroğlu'na oy vermediği için darp ettiler!

28 Mayıs'taki seçimler sonrası Başkan Erdoğan'ın zaferi tüm yurtta coşkuyla kutlanırken Antalya'da skandal bir olay yaşandı. İddiaya göre Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan U.A, CHP'ye oy vermediği gerekçesiyle darp edildi.

GİRİŞ 30.05.2023 02:11 GÜNCELLEME 30.05.2023 02:20
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan U.A, kendisini darbeden şahıstan şikayetçi oldu. Eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, saldırıyı kınadığını ve olayın takipçisi olacağını ifade etti.

Türkiye, son yılların en kritik seçimi olarak değerlendirilen 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandık başına gitti. Yoğun katılımın gerçekleştiği seçim, Başkan Erdoğan'ın zaferi ile sonuçlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Başkan Erdoğan, oyların yüzde 52'sinden fazlasını alarak rakibi 7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na fark attı.

"CHP'YE OY VERMEDİĞİ İÇİN DARBEDİLDİ" İDDİASI

Milli iradenin tecelli ettiği tarihi gecenin ardından demokrasi bayramına gölge düşüren bir olay kayıtlara geçti. Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kaş Hizmet Biriminde görevli U.A, iddiaya göre CHP'ye oy vermediği için darp edildi. Darp raporu için başvuruda bulunacağı öğrenilen U.A, kendisini darbeden şahıstan da şikayetçi oldu.

MENDERES TÜREL'DEN KINAMA

Yaşanan insanlık dışı olaya tepki gösteren eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak saldırıyı kınadığını belirtti.

Paylaşımında darp edilen vatandaşa geçmiş olsun dileklerini ileten Türel, "Bu demokrasi düşmanı, tahammülsüz, kendinden olmayana yaşam hakkı tanımayan vandalları kınıyorum. Sorumlular hesap verene kadar bu işin peşini bırakmayacağız. Kardeşimize çok geçmiş olsun." dedi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 75
  • toto 10 ay önce Şikayet Et
    bu olaylar chp nin totaliter kimliğinin tescilidir. özetle söyleyeyim akılları hala tek parti döneminde kalmış. insanlara modernist, reformist, demokrat olarak telkin edilen chp nin özünde tutucu ırkçı faşizan değerler bulunduğu görülüyor. atatürkçülük uğruna partiye bağlı kalanlar bir noktadan sonra gerçeği görüp yüzlerini partiden dönüyorlar
    Cevapla
  • Muhtar 10 ay önce Şikayet Et
    ben belediyeden emekliyim benimde canım istedi dayağı bende oy vermedim siz nasıl insanlarsınız size oy vermek zorundamı antalyaya hizmet etmiyorsunuz niye oy vereceğiz antalyayı batırdınız
    Cevapla
  • Muhtar 10 ay önce Şikayet Et
    ben belediyeden emekliyim benimde canım istedi dayağı bende oy vermedim siz nasıl insanlarsınız size oy vermek zorundamı antalyaya hizmet etmiyorsunuz niye oy vereceğiz antalyayı batırdınız
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 10 ay önce Şikayet Et
    Dünyanın. En. Büyük. Terör. Örgütü. CHP.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Chp baska ne beklenirki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi