İmamoğlu'ndan mücadele mesajı: Ben zaten yoldayım, menzile koşacağım

CHP'de 12. yenilgiye rağmen koltuğunu bırakmayan Kılıçdaroğlu'na karşı "değişim" sesleri yükseliyor. İBB Başkanı İmamoğlu, "Unutmayın, değişmeyen tek şey değişimdir" dedi. İmamoğlu ayrıca Maltepe'de miting düzenledi, mücadele mesajı verdi.

GİRİŞ 30.05.2023 14:14 GÜNCELLEME 30.05.2023 14:14
Bu Habere 234 Yorum Yapılmış

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde alınan yenilgiler, CHP'de iç hesaplaşmaya neden oluyor. 

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde de yenilgiye uğrayan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığı'nı bırakmayacağın sinyalini vererek, "Yürüyüşümüz sürüyor, buradayız" dedi. 

Sabahında açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, "değişim" istedi. İmamoğlu, "Değişmeyen tek şey değişimdir" dedi. 

İBB Başkanı, dün akşam Maltepe'de düzenlenen programı ise adeta mitinge çevirdi ve "mücadele" edeceğini ilan etti. 

"ZATEN YOLDAYIM, MENZİLE YETİŞMEK İÇİN KOŞACAĞIM"

"Ben geçmişi temsil etmiyorum. Öğrenilmiş çaresizlikler, klişe benzetmeler benim defterimde yok" diyen İBB Başkanı şunları söyledi: 

"Yolda olmak bir tercihtir. Yol almak bir tercihtir. Mutluluk yolda olmak ve yol almakla ilişkilidir. Ben zaten yoldaydım, şimdi o yolda daha hızlanacağım dedim. Keşke, bugün her şey yolunda olsa, keşke bugün milyonlarca kişi mutlu olsaydı. Keşke öyle olsaydı. Maalesef olmadı. Mutluluk yolda olmak ve yol almakla ilgiliyse, o menzile yetişmek için daha hızlı koşacağım dedim. Evet koşacağım… Bu yola, bu yürüyüşe elbise biçmeye, çerçeve çizmeye, isim koymaya çalışanlar olabilir."

Kılıçdaroğlu'nun 'Seçimi kaybederseniz görevi bırakır mısınız?' sorusuna verdiği cevapKılıçdaroğlu'nun "Seçimi kaybederseniz görevi bırakır mısınız?" sorusuna verdiği cevap

Bomba iddia: CHP’nin MYK üyeleri seçim gecesi Kılıçdaroğlu’na istifasını sunduBomba iddia: CHP’nin MYK üyeleri seçim gecesi Kılıçdaroğlu’na istifasını sundu

Özlem Gürses: CHP Genel Merkezi'nde dün gece çok kişi ağladıÖzlem Gürses: CHP Genel Merkezi'nde dün gece çok kişi ağladı

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 234
  • vatansever 10 ay önce Şikayet Et
    hahaha bari menzilde tövbe edersin
    Cevapla
  • Vedat 10 ay önce Şikayet Et
    Yunan olduğu için Yunan filozof Heraklitos un Her şey değişir. Değişmeyen tek şey değişimdir. sözünü almış kullanmış. alıntıyı bile es geçip yeni bir şey demiş gibi araklıyor hırsız. Dünya kadar Müslüman alimimizin ufuk açan özdeyişleri dururken. bu mu menzile varacak bunun menzili Yunan varsa varsa Atina ya varır
    Cevapla
  • Tre 10 ay önce Şikayet Et
    Kaset loadinggggg
    Cevapla
  • Ahmet 10 ay önce Şikayet Et
    ''Keşke bugün milyonlar mutlu olsaydı'' diyor Ekrem! Elhamdulillah, bu gün gerçekten milyonlar mutlu. Keşke mutlu milyonları görebilseydiniz. O zaman belki o mutsuzları da ''öğretilmiş mutsuzluktan kurtarmış olurdunuz.
    Cevapla
  • Fatih Fatih 10 ay önce Şikayet Et
    Ekrem bey. Gelse iyi olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...