Yeni kabine açıklanıyor! İşte gün ve saati

Başkan Erdoğan'ın seçimleri kazanmasının ardından yeni kabinede hangi isimlerin olacağı merak edilirken kabinenin açıklanacağı tarih de netleşti.

GİRİŞ 01.06.2023 19:51 GÜNCELLEME 02.06.2023 10:10
Bu Habere 148 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, A Haber canlı yayınında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yavuz, yeni kabinenin açıklanacağı gün ve saati açıkladı.

Yavuz açıklamasında, ''Yarın milletvekilleri yemin edecek. Sonraki gün cumhurbaşkanımız mazbatasını aldıktan sonra yemin edecek. Cumartesi mazbata ve yemin olacak. Akşam saatlerinde 22.00 gibi düşünülüyor. Yeni kabine açıklanacak.'' ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 148
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Murat Kurum devamm
    Cevapla
  • Türkiye Yüzyılı* 10 ay önce Şikayet Et
    Ekonomi alanında dünyada hiç denenmemiş yenilikçi bir model icat edecek dahiler yetiştirmeliyiz.
    Cevapla
  • ramiz akın 10 ay önce Şikayet Et
    siz hiç ekonomisi kötü ama bağımsız kalabilmiş bir ülke gördünüz mü? Güçlü ekonomin varsa hükmedebilirsin. O nedenle şimşek gibi piyasaya güven verecek uzmanların görev alması lazım. Her işte duygusal davranılmaz. Umarım bir gün faizlerin gerçek manada sıfırı gördüğü zamanlara kısa sürede geliriz.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    marketler halen zam yapmaya devam ediyor kıralarda öyle reis bin tepelerine hayinlerinnn
    Cevapla
  • Rizaza 10 ay önce Şikayet Et
    Biner biner merak etme bu gidisle
    Cevapla
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Aşağıdaki maddeler alıntıdır, siz de alıntılayıp yorumlara yapıştırın ses getirsin. 1 ) Market ve hallerin tepesine binilip hesap sorulmalı. 2) Şarkıcı, oyuncu, sanatçı tayfasının vergi denetlenmesi yapılmalı. 3) Acayip kararlar veren hakim ve savcılar çok sıkı denetlenmeli. 4) (Bunu da ben ekledim) Silahlanma yasağı getirilmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!