CHP'li Enver Aysever, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: Yüzünü göstermeye başladı

CHP yandaşı gazeteci Enver Aysever, muhalefetin uğradığı seçim hezimeti sonrası Ekrem İmamoğlu'nu ağır sözlerle hedef aldı. Aysever, seçim gününün ertesi sabahı konuşan İmamoğlu'na "Ben ben ben dedi. Nezaketsiz." diyerek tepki gösterdi.

GİRİŞ 01.06.2023 21:39 GÜNCELLEME 01.06.2023 21:39
Bu Habere 165 Yorum Yapılmış

Türkiye, 14 Mayıs'ta Milletvekillerini, daha sonra da 28 Mayıs ikinci turunda yapılan tarihi seçimle Cumhurbaşkanını seçti. Seçim sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha sandıktan açık ara önde çıkarak yeniden Türkiye'nin Cumhurbaşkanı oldu. Yaşananların ardından muhalefet kanadında başta CHP olmak üzere Millet İttifakı ve paydaşlarında hezimetin yankıları her geçen gün artarak devam ediyor.

CHP yandaşı gazeteci Enver Aysever, seçim sonrası CHP'de yaşanılan kırılmayla ilgili bir konuşma yaptı. Aysever, seçim propagandaları boyunca Kemal Kılıçdaroğlu'yla birlikte il il gezerek mitingler yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ağır sözlerle hedef aldı.

Aysever, İmamoğlu'nun seçimin ertesi günü sabah yaptığı basın açıklamasına çok sert tepki göstererek "Nezaketsiz" dedi.

"SABAHIN KÖRÜNDE ÇIKIP BEN BEN BEN DEDİ!"

Aysever, "Daha seçimin sabahı belki de Kemal Kılıçdaroğlu ailesiyle, eşiyle biraz mutsuzluğu yaşarken, biz hepimiz evlerimizde meseleyi kavramaya çalışırken sabahın köründe çıktı ve tamamen kendisine yönelik, içinde Kılıçdaroğlu'nun, diğer paydaşların, halkın ve toplumun olmadığı bir tutumda 'Ben, ben, ben!' diyerek insanları Maltepe'ye, İstanbul'un Fetih törenlerine çağırdı. Bunu ben nezaketsiz buluyorum." şeklinde konuştu.

"GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERMEYE BAŞLADI"

İmamoğlu'nun beslediği medyanın CHP Genel Başkanlığı için harekete geçtiğini belirten Aysever, "Beslediği medya da düğmeye bastı ve Ekrem beyi işaret etmeyi başladı. Kılıçdaroğlu'nu yalandan destekleyenler gerçek yüzünü göstermeye başladı." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 165
  • Mustafa 9 ay önce Şikayet Et
    İstanbul,Ankara,Adana,İzmir’e baktığımızda bu illerde yaşayanlar hallerinden memnun olmalılar ki CHP bu illerde hala en çok oyu alan parti konumunda. Hepsi neyse de özellikle İstanbul 3.5 yıldır hiç bir şey yapmayan adamın partisi hala en çok oyu alıyorsa bunda bir terslik var demektir.
    Cevapla
  • sakarya54 9 ay önce Şikayet Et
    "sen onları bir sanırsın, oysa kalpleri darmadağınıktır." ben demiyorum , her şeyin sahibi diyor
    Cevapla
  • Kara 23 9 ay önce Şikayet Et
    Bay bay Kemal in en büyük düşmanı imamoğludur başına öyle bir bela aldıki kurtulamıyor
    Cevapla
  • Osmanlı 9 ay önce Şikayet Et
    Ekrem İmamoğlu günümüzün Süleyman Demirelidir nokta.
    Cevapla
  • dede korkut 9 ay önce Şikayet Et
    gerçek yüzü bu idi de bazıları yeni yeni görmeye başlıyor - şükür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı