'Ankara Kuşu'nun eşi istifa etti!

Muharrem İnce hakkında yalan haber yayma ve iftira suçundan tutuklanan "Ankara Kuşu" adlı Twitter hesabının sahibi Oktay Yaşar'ın eşi Fatma Yavuz, Demokrat Parti Kadın Kolları Başkanlığ'ından istifa etiğini duyurdu.

'Ankara Kuşu'nun eşi istifa etti!
'Ankara Kuşu'nun eşi istifa etti!
GİRİŞ 02.06.2023 07:56 GÜNCELLEME 02.06.2023 07:56
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Muharrem İnce hakkında yalan haber yayma ve iftira suçundan tutuklanan "Ankara Kuşu" adlı Twitter hesabının sahibi Oktay Yaşar'ın eşi Fatma Yavuz Demokrat Parti Kadın Kolları Başkanlığından istifa etiğini duyurdu.

Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Ezgi Akgün Biber, Şilan Ulutaş, Amine İlknur Tombul ve Buse Köseren de görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

 Ezgi Akgün Biber, istifasını şu ifadelerle duyurdu:

"Seçimler sona erdi ve millet sandıkta son sözünü söyledi. Başarı sonucunu herkes üstlenir. Fakat, başarısızlığın sorumluluğunu üstlenmek sağlam bir duruş gerektirir. Siyaset büyüklerimize örnek olması umuduyla 'Yeter söz milletindir' diyerek yola çıktığım ve 6 Ekim 2022 tarihinde başladığım Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğü görevimden istifa ediyorum."

Kadın Kolları GİK üyeleri Durdu Demir ve Özlem Gökdemir de görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Hesap zamanı abla
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 10 ay önce Şikayet Et
    Tüh tüh ne yapacağız şimdi! Türk siyaseti için çok ama çok büyük kayıp ne edip tekrar istifası geri aldırılıp kazanılmalıdır :):):)
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    kuş kafeste haaaa
    Cevapla
  • Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    Siyasal Vandalizm ve Yamyamlık nedir? Vahşi bir his ile kendi amacını ve siyasal görüşünü destekleyenlerin bile başının etini yemektir. Hem de canlı canlı. Tehdit Kaset Şantaj ve Sosyal medya operasyonları ile yiyip bitirip tüketmektir.
    Cevapla
  • Kurban 10 ay önce Şikayet Et
    fizana kadar yolunuz var, çok ta tıınnn. kendiniz çalın, kendiniz oynayın, ne oldu menfaat bitti mi? Başka yağlı kapı aramaya ha....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak