Portakal, 'kaybeden' Kılıçdaroğlu'nun planını deşifre etti!

CHP yandaşı gazeteci Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu'nun koltuk ve İmamoğlu planını deşifre etti. Ekim ayındaki kurultayda Kılıçdaroğlu'nun kazanacağını söyleyen Portakal, İmamoğlu'nun da yeniden İstanbul seçimlerinde aday yapılacağını söyledi

GİRİŞ 03.06.2023 00:36 GÜNCELLEME 03.06.2023 02:55
Bu Habere 127 Yorum Yapılmış

Türkiye tarihi bir seçim dönemini geride bıraktı. 14 Mayıs'ta yapılan seçimde sandıktan ikinci tur çıkmıştı. 28 Mayıs'ta bir kez daha sandıklara akın eden seçmenin tercihi bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Erdoğan'ın açık ara farkla yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte hezimete uğrayan CHP'de Genel Başkan Kılıçdaroğlu tüm partililerin hedefi oldu.

Portakal, 'kaybeden' Kılıçdaroğlu'nun planını deşifre etti! Flaş İmamoğlu iddiası!

KILIÇDAROĞLU'NUN KOLTUK VE İMAMOĞLU PLANINI DEŞİFRE ETTİ

Yaşanan gelişmelerin ardından geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağıran CHP yandaşı gazeteci Fatih Portakal, seçimde hezimete uğrayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuk planını deşifre etti. Ekim ayındaki kurultayda Kılıçdaroğlu'nun kazanacağını söyleyen Portakal, CHP'nin İmamoğlu için kurguladığı oyunu da açıkladı.

HEZİMETE RAĞMEN İSTİFA ETMEDİ

Arkasına HDP ve PKK desteğini almasına rağmen başarısız olan Kılıçdaroğlu'nun istifası beklenirken, Bay Kemal istifaya yanaşmadı. Seçimlerden sonra açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu "mücadeleye devam" mesajı verdi.

Portakal, 'kaybeden' Kılıçdaroğlu'nun planını deşifre etti! Flaş İmamoğlu iddiası!

YENİLGİNİN ARDINDAN İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Seçimde alınan ağır hezimetin ardından Kılıçdaroğlu tüm parti yönetimini görevden zorla istifa ettirerek yeni bir kurultay hazırlığına kalkıştı. Öte yandan kaybeden CHP Başkanı geçtiğimiz günlerde değişim vurgulu açıklamalar yapan Ekrem İmamoğlu ile de görüştü.

Portakal, 'kaybeden' Kılıçdaroğlu'nun planını deşifre etti! Flaş İmamoğlu iddiası!

"KILIÇDAROĞLU'NUN KAZANACAĞI KESİN"

CHP yandaşı gazeteci Fatih Portakal, seçimin ertesi sabahı açıklama videosu yayınlayan İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasındaki görüşmenin detaylarını aktardı. Kılıçdaroğlu'nun yenilgiye rağmen göreve devam edeceğini söyleyen Portakal, Ekim ayında partinin kurultay düzenleyeceğini ancak delege yapısı nedeniyle Kılıçdaroğlu'nun karşısına aday çıksa da yeniden başkan olacağının kesin olduğunu belirtti.

İŞTE CHP'NİN İMAMOĞLU PLANI

Ayrıca CHP yandaşı Portakal açıklamalarında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yeniden İstanbul seçimlerinde aday yapılacağını söyledi. İBB Meclisi'nde çoğunluk sağlayabilmesi şartı koştuğunu ve böyle bir senaryonun gerçekleştirdiği takdirde İmamoğlu'nun CHP Genel Başkanlığına getirileceğini de ifade etti.

Portakal, 'kaybeden' Kılıçdaroğlu'nun planını deşifre etti! Flaş İmamoğlu iddiası!

İMAMOĞLU YERİNE MURAT ÇALIK

Portakal, tüm senaryoların gerçekleşmesi ve İmamoğlu'nun CHP Genel Başkanı olması durumunda Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık'ın İBB'nin başına getirileceğini iddia etti.

Portakal, 'kaybeden' Kılıçdaroğlu'nun planını deşifre etti! Flaş İmamoğlu iddiası!

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 127
  • YILMAZ 10 ay önce Şikayet Et
    Hala gelecek yerel seçimleri çantada keklik görmeye devam edip debelenin, nasılsa seçim günü oy sayımı bitince o tatlı hayal aleminizden İstanbulluların atacağı Osmanlı Tokadıyla uyanıp yankı odanızdan dışarı çıkar ve dışırıda olup biteni görür ve yediğiniz tokatın acısını daha net anlarsınız.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Bİ GİT YAVV chp yi mahvettin git kardeşim git ülke rahatlasın millet rahatlasın bu nedir yavvv
    Cevapla
  • Olmazabi 10 ay önce Şikayet Et
    Dayan kemal okadar emek sarfettin öyleyada böyle
    Cevapla
  • Bretto 10 ay önce Şikayet Et
    İmamoğlunu Belediyeyw aday yapacak. Muharrem İnce'ye olduğu gibi Chp bile oy vermeyecek. İmamoğlu'un siyasi hayatı"Başarısızlık"nedeniyle bitirilip, Kılıçdaroğlu kendince bir rakipten daha kurtulmuş olacak. Olmadı, biryerlerde illaki bir kaset vardır..
    Cevapla
  • Cimbom 10 ay önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu bu seçimi kazanmış olsaydı bunların hiç-bir konuşulmayacaktı, peki o zaman soruyorum herşey çok mu doğru mu olacaktı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!