Teröristbaşı Murat Karayılan'dan Kılıçdaroğlu itirafı

Seçim sürecinde Kandil'de yaptıkları açıklamalarla Kılıçdaroğlu'na destek veren teröristbaşları, yenilgi sonrası CHP liderini hedef almaya başladı. Karayılan, "Sosyolojiyi okuyamadılar. Farklı bir CHP'li aday olsaydı kazanabilirdi" dedi.

GİRİŞ 05.06.2023 06:06 GÜNCELLEME 05.06.2023 09:49
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, hem milletvekili hem de cumhurbaşkanı seçimlerinde hezimete uğraması, terör örgütü PKK'yı da rahatsız etti.

Seçim sürecinde Kandil'de yaptıkları açıklamalarla Kılıçdaroğlu'na destek veren teröristbaşları, yenilgi sonrası CHP liderini hedef aldı.

Terör örgütü yandaşı gazete Yeni Özgür Politika'ya konuşan PKK elebaşlarından Murat Karayılan, 14 ve 28 Mayıs'ta alınan yenilginin faturasını muhalefete kesti.

Teröristbaşı Karayılan, aday belirleme ve netleştirmede eksiklikler olduğunu söyleyerek, "Eğer farklı bir CHP'li aday olsaydı kazanması mümkün olabilirdi. Aday belirleme ve netleştirmede eksiklik vardı; sosyolojiyi görmeleri ve doğru okumaları halinde faşizme karşı kazanabilirlerdi" dedi.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 88
  • Serkan 10 ay önce Şikayet Et
    chp nin genel başkanını da onlar belirlemek isteyecek neredeyse
    Cevapla
  • Selcuk. 10 ay önce Şikayet Et
    Nazilli parti kursa almanyada % 9 ou alsa acaba mecliste otururlar mi? Ne demek kardeşim 8 milyon oyunu almışlar mı derler yoksa içeri mi atarlar
    Cevapla
  • Taner 10 ay önce Şikayet Et
    CHP de kimlerle iş birliği yaptığını açık ve net olarak ortaya koydu tam bölücü bir tim olmuşlar Allah fırsat vermedi çok şükür
    Cevapla
  • Drachen 1 10 ay önce Şikayet Et
    Lan köpek esas faşist sizsiniz . Faşizm demek Irkçılık demektir bunu da en çok siz yapıyorsunuz. Tutturmuşsunuz bir Kürtlük davası , yok Devlet kuracağız yok Toprak alacağız diye Ülkede binlerce masum insanı katlettiniz .Türkiye'nin her yerinde Kürt yaşıyor Kürtçe konuşabiliyorsunuz ,Siyasi Partiniz bile var.Söyle bakalım it eniği Faşist kim Siz mi yoksa size kucak açan Türkiye mi ?
    Cevapla
  • O s m a n K A Y A 10 ay önce Şikayet Et
    Sosyolojinin okunamamasından bahseden , sanki Kürtlerin ve coğrafyanın sosyolojisini okuyabilmiş de, kendine baksın önce.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede