Muhalif Ece Üner, CHP'lilerin yaptığını görünce çıldırdı! Erdoğan üzerinden mesaj verdi...

Muhalefet partilerinden birçok ismin seçim mağlubiyetinin ardından tatile çıkması, yandaşlarını bile rahatsız etti. Muhalif sunucu Ece Üner, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda bu duruma tepki göstererek Başkan Erdoğan üzerinden mesaj verdi.

GİRİŞ 05.06.2023 13:39 GÜNCELLEME 05.06.2023 14:52
Bu Habere 308 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan, HDP destekli 6'lı masanın ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu büyük bir farkla geride bırakarak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde tarihi bir zafere imza atmıştı. Erdoğan yüzde 52.18 oranında oy alırken Kılıçdaroğlu ise 47.82 oranında oy almıştı.

BAŞKAN KABİNEYİ AÇIKLADI

Seçimin ardından çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Erdoğan son olarak Kabine'yi açıklayıp "Türkiye Yüzyılı'nın nakış nakış işleneceği" mesajını verdi.

CHP TATİLE ÇIKTI

CHP'nin yaşadığı seçim hezimetine tepkiler sürerken Kemal Kılıçdaroğlu "Mücadeleye devam edeceğiz. Buradayız" mesajıyla koltuktan kalkmayacağının sinyalini verdi. Kılıçdaroğlu'nun vurdumduymaz tavrını Cumhuriyet Halk Partili isimler de benimsedi.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal gibi isimler seçim yenilgisinin etkileri sürerken kendilerini tatile attı.

Mahmut Tanal, "Günaydınlar. Sağlıklı ,huzurlu ve esenlikler dolu bir hafta diliyorum." ifadelerine yer vererek deniz kenarından bir fotoğraf paylaştı.

MUHALİF ECE ÜNER TEPKİ GÖSTERDİ

Paylaşım CHP yandaşlarını adeta çıldırttı. Sosyal medyada tepki üstüne tepki yağdı.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen sunucu Ece Üner de duruma tepki gösterenler arasındaydı. Üner, "Adam kazandığının ertesi günü "çalışın, çalışın, daha çok çalışın" diyor. Muhalefettekiler soluğu tatilde alıyor. Böyle muhalefet doğru değil hatta yanlış bile değil…" ifadelerini kullandı.

SEÇİMİN ÜZÜNTÜSÜYLE FOK BALIĞI GİBİ KENDİSİNİ DENİZE BIRAKTI

Bir kullanıcı ise Tanal'ın denize atladığı bir görüntüyü paylaşarak, "Seçimi kaybetmenin üzüntüsüyle tatile çıkan CHP milletvekili Mahmut Tanal, fok balığı gibi kendini denize bıraktı." dedi.

TANAL'DAN ŞANLIURFA İÇİN HİZMET BEKLEYEN VATANDAŞA SKANDAL SÖZLER

Mamut Tanal deprem bölgesinde Erdoğan'ın ve Cumhur İttifakı'nın başarısını hazmedemeyerek depremzedelere hakaretler yağdıran CHP zihniyetini bizzat yansıtmıştı.

Depremin etkilediği Şanlıurfa'dan Milletvekili seçilen Mahmut Tanal kendisine seçimlerin geride kaldığını ve "Urfa-Akcakale arası sırat yoluna bir el atsanız" diyen vatandaşa skandal bir yanıt verdi.

"OY VERDİĞİNİZ AK PARTİ YAPSIN"

Tanal, "Oy verdiğiniz Akp yapsın. Engellileyen mi var?" dedi. Kendisinin Şanlıurfa Milletvekili olduğunu görmezden gelen Tanal'ın bu sözleri CHP'nin vatandaşları "CHP'ye oy veren ya da vermeyen" olarak ayırdığının kanıtı oldu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 308
  • Ay üssü Alfa. 10 ay önce Şikayet Et
    Urfa'ya ne zaman deniz geldi ? Yoksa Urfa'yı beğenmeyip denize mi gitti ?
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Aslında 600 vekil bizim ülkemize pek çok bence ve israf.
    Cevapla
  • Erhan 10 ay önce Şikayet Et
    Cahil kesimiz işte çalışan adama veriyoruz oyumuzu
    Cevapla
  • Ali 10 ay önce Şikayet Et
    Ececik gel bunların sarhoş kayığından in.
    Cevapla
  • aga 10 ay önce Şikayet Et
    Chp ye tatil yakışır.. Boşuna eleştiriyorlar. Her halükarda oy verebilme yetenekleri var aydın ve kültürlü ,sorgulayıcı seçmeninin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...