CHP MYK'nın yeni üyeleri belli oldu: İmamoğlu'na yakın isimler listeden çıkarıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK'sını bugün yeniden toplandı. Partinin MYK üyeleri belli oldu. Yeni MYK'da, İmamoğlu'na yakın hiçbir ismin olmaması dikkati çekti.

GİRİŞ 05.06.2023 15:33 GÜNCELLEME 05.06.2023 20:23
Bu Habere 214 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: 28 Mayıs'taki seçim yenilgisinin ardından tüm üyeleri istifa eden CHP MYK'nın yeni isimleri açıklandı. 

MYK toplantısı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yapıldı. Ahmet Akın, Faik Öztrak ve Bülent Kuşoğlu yeni MYK'da yer alan isimler arasında.

Kılıçdaroğlu'nun eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek CHP'deki koltuk kavgasını değerlendirdi:

CHP'NİN YENİ MYK LİSTESİ

Partinin MYK listesinde yer alan isimler şöyle: 

Genel Başkan / Parti Özgütü, Örgüt Yönetimleri - Ahmet Akın / Yerel Yönetimler - Aylin Yaman / Sosyal Politikalar - Aysu Bankoğlu / Tanıtım ve Halkla İlişkiler - Bülent Kuşoğlu / İdari ve Mali İşler - Devrim Barış Çelik / Bilgi ve İletişim Teknolojileri - Eren Erdem / Sosyal Medya Yönetimi - Faik Öztrak / Ekonomi Politikaları, Parti Sözcüsü - Hasan Efe Uyar / İşçi Sendikaları, STK ve Meslek Kuruluşları - Lale Karabıyık / İşveren Örgütleri - Neslihan Hancıoğlu / Genel Sekreter - Semra Dinçer / Doğa Hakları - Tahsin Tarhan / Yurtdışı Örgütlenme - Yunus Emre / Bilim, Yönetim ve Kültür Platformu - Zeynel Emre / Hukuk ve Seçim İşleri.

CHP'nin Meclis yönetimi belli oldu: Kılıçdaroğlu'nun görevini yürütecek isim!CHP'nin Meclis yönetimi belli oldu: Kılıçdaroğlu'nun görevini yürütecek isim!

İMAMOĞLU'NA YAKIN İSİMLER LİSTEDEN ÇIKARILDI

CHP'li gazeteci Barış Yarkadaş, yeni MYK listesinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yakın isimlerin yer almadığına dikkati çekti. 

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu'nun dün kahvaltıda bir araya geldiğini hatırlatan Yarkadaş, "Kılıçdaroğlu, önceki gece hazırladığı MYK taslak listede, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yakın isimleri de değerlendirmişti. Ancak dün sabah İmamoğlu ile yaptığı kahvaltıdan sonra yeni kararlar aldı ve listeye yeniden şekil verdi. Yeni MYK’da İmamoğlu’na yakın hiçbir isim kendisine yer bulamadı" ifadelerini kullandı.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 214
  • Cumhuriyet 9 ay önce Şikayet Et
    Bu Faik yine MKYK de yokmu alternatifi yaa
    Cevapla
  • On yedili 9 ay önce Şikayet Et
    Karabulut işini biliyor fakat birde ülkenin bağımsızlığını pazarlık yapmasa o çok vahim yoksa bırakın chp iktidar yüzü görmesin
    Cevapla
  • muhammetali 9 ay önce Şikayet Et
    Adamın bi akli koltugu sağlamlaştirmaya yariyor nerde ise baska işi yok .
    Cevapla
  • aga 9 ay önce Şikayet Et
    Ekreme yakın adamları tutmak Kk için intihar olurdu. akıllı adam şu kk.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Yiyin birbirinizi bizede sizin kepazeliklerinizi izlemek düşüyor.Sizin için ÇOK GÜZEL OLACAK" hatırladınıznı.?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar