Davutoğlu'ndan Mehmet Şimşek, Hakan Fidan ve Yaşar Güler açıklaması

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kendisi de görevde olsa Hakan Fidan ve Yaşar Güler'i Bakan olarak atayacağını söyleyerek, "Mehmet Şimşek son derece saydığım, kamu emanetini emanet bilen biri" dedi.

GİRİŞ 06.06.2023 11:47 GÜNCELLEME 07.06.2023 08:27
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, FOX TV'de katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalar ve yeni dönem kabinesindeki isimlere yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Hakan Fidan'ın Dışişleri Bakanlığı'na, Yaşar Güler'in ise Milli Savunma Bakanlığı görevine getirilmesini memnuniyetle karşıladığını ve bu isimlerle Başbakan'lık yaptığı dönemde yakın çalıştığını anlatan Davutoğlu, "Başbakan olsaydım; ben de Hakan Fidan'ı ve Yaşar Güler'i Bakan yapardım" ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevi verilen Mehmet Şimşek'le ilgili de konuşan Davutuğlu, "Mehmet Şimşek son derece saydığım, kamu emanetini emanet bilen, en ufak bir yolsuzluğunun olmadığı bir geçmişe sahip" dedi.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 88
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Sus lan sus sana fikrini Soran mı var fikirsiz herif.sus görünme gözümüze yemin ediyorum hiç iyi olmaz.görünme gözümüze utanma herif
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 10 ay önce Şikayet Et
    Trenden indinn ve tekere çomak sokmak için çok çabalar sarfetttinn. Hariçten gazel atma hakkını da katbettinnn..
    Cevapla
  • Yozgatlı 10 ay önce Şikayet Et
    Sen yorum bile yapma bakanlar hakkında. en iyisini onları oraya atayan bilir. kendi işine bak ahmet
    Cevapla
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Atayacağım dediğin kişiler fetö terör örgütünün canına ot tıkadılar. Pensilvanyayı üzüyorsun ahmetciğim.
    Cevapla
  • mustafa 10 ay önce Şikayet Et
    ileride anayasa oylamasında kazanan tarafa geçip siyasi façasını düzeltme derdinde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı