Erdoğan'dan, Bahçeli'ye teşekkür, yeni Meclis Başkanı Kurtulmuş'a tebrik telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve TBMM'de yapılan oylama sonucu yeni Meclis Başkanı olarak Bahçeli'den görevi devralan Cumhur İttifakı'nın adayı Numan Kurtulmuş'u telefonla arayarak tebrik etti.

GİRİŞ 07.06.2023 21:24 GÜNCELLEME 08.06.2023 10:13
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve TBMM'de yapılan oylama sonucu yeni Meclis Başkanı olarak Bahçeli'den görevi devralan Cumhur İttifakı'nın adayı Numan Kurtulmuş'u telefonla arayarak tebrik etti.

GEÇİCİ BAŞKAN BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR TELEFONU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi telefonla arayarak, geçici TBMM Başkanlığı görevini başarıyla yürütmesinden dolayı tebriklerini ve teşekkürlerini iletti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli’ye AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş’un TBMM Başkanlığına seçilmesine Cumhur İttifakı olarak verdikleri destek için de teşekkür etti.

ERDOĞAN, YENİ MECLİS BAŞKANI KURTULMUŞ'U TEBRİK ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı seçilen AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş’u telefonla arayarak tebrik etti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Numan Kurtulmuş’un TBMM Başkanı seçilmesini kutlayarak, yeni yasama döneminin hayırlı olması ve başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 61
  • Görkem 10 ay önce Şikayet Et
    Hakkınız ödenmez Allah razı olsun uzun bereketli ömür versin
    Cevapla
  • salman 10 ay önce Şikayet Et
    erdoğan ve bahçeli siyasette böyle birliktelik görülmemiştir, birbirini tamamlayan birliktelik, maşallah.
    Cevapla
  • Netitrebet 10 ay önce Şikayet Et
    Allah CC ikinizden de Razı olsun. Amin. Allah sizlere uzun ve sıhhatli ömürler versin. Amin. Bu Millet için yaptıklarınıza hepimiz şahitiz. Allah sizleri cennetiyle ödüllendirsin. Amin. Çekemeyen kalbi mühürlü bedbahtları da kahrü perişan eylesin. AMİN
    Cevapla
  • Neco 10 ay önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun
    Cevapla
  • AY YILDIZ 10 ay önce Şikayet Et
    Devletin ve milletin adamı Sayın Devlet Bahçeli ve Milletin tecellisi ve Devletin İradesi ve Dünyanın Vicdanı olmak için son dönemin sahibi Sayın Erdoğan bey.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler