Adalet Bakanı Tunç'tan bürokratlara "Türkiye Yüzyılı'na özel proje" talimatı

Adalet Bakanı Tunç, adalet alanında Türkiye Yüzyılı vizyonu hedeflerine ulaşılması için çalışmalar yapılması talimatını verdi.

Adalet Bakanı Tunç'tan bürokratlara "Türkiye Yüzyılı'na özel proje" talimatı
Adalet Bakanı Tunç'tan bürokratlara "Türkiye Yüzyılı'na özel proje" talimatı
GİRİŞ 09.06.2023 11:44 GÜNCELLEME 09.06.2023 11:44
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye Yüzyılı vizyonu hedeflerine ulaşılması için adalet alanında çalışmalar yapılması talimatını verdi.

Tunç, Bakanlık görevine getirilmesinin ardından bakan yardımcıları, genel müdürler ve bakanlık bürokratlarıyla toplantılarını sürdürüyor.

Toplantılarda Bakanlık çalışmaları hakkında bilgi alan Tunç, devam eden projelerin sürdürülmesi talimatını verdi.

Ayrıca Bakan Tunç, Türkiye Yüzyılı vizyonu hedeflerine ulaşılması için de adalete erişim ve adalet hizmetleri alanında yeni çalışmalar yürütülmesini istedi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen iller için de çeşitli talimatlar veren Tunç'un, deprem bölgesine özel önem verdiğini söylediği öğrenildi.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Sayın vekilim; Bürokrasiler TAMAMEN metal yorgunluk içerisinde. Hepsinin görevden alınmasını ve Türkiye YÜZYILI na yakışır bir şekilde atamaların yapılması elzem verisi hale gelmiştir. Bir vatandaş olarak sıradan düşüncem
    Cevapla
  • perihan 10 ay önce Şikayet Et
    süresiz nafakayı çözün Sayın Bakan evlilik süresi yada beş onyılla sınırlandırın.kadını erkek hastayada sakat bırakıyorsa onun herşeyini alın.fakat erkeği sosyal devlet olarak görmeyi bırakın .çocuğunda hakkını koruyun kadın ve erkeğinde.bitsin buzulüm.6284 nolu yasada erkeğinde beyanı esas olsun yada haklını beyanı esas olsun.LGBT dernekleri acilen kapatılıp yasaklansın.
    Cevapla
  • 3. sınıf memur(!) 10 ay önce Şikayet Et
    adalet
    Cevapla
  • Bülent DUMAN 10 ay önce Şikayet Et
    dışarıda sabıkalı istemiyoruz.bunlar çalıştırılarak ıslah edilmeli.adamın sayılamıyacak kadar sabıka kaydı var.dışarıda bu kabul edilemez.
    Cevapla
  • Vicdana Sığar mı? 10 ay önce Şikayet Et
    Sn. Bakan, özel kaleminize not bıraktık. Reis görevini yapan memura kimse dokunamaz diyordu. 4.285 hastaya verilen radyoaktif ilacın resmi giriş kaydı olmadığını, 9 hastaya damardan mikrop bulaştırıldığını başmüfettiş raporu, tutanaklarla ispatlayan Dr., savcının kovuşturmaya yer yok kararı sonrası tazminatla yargılanıyor. Kimin vicdanına sığar?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşte Türkiye'nin Gabar petrolü ve Karadeniz gazından kazancı
Türkiye manşetlerden inmiyor! Avrupalılar elendi, Türkler yapacak