Aslı Baykal: CHP, korkup ses çıkarmayanlara emanet edilmemeli

CHP'deki koltuk kavgasına ilişkin, "Genel başkanı güçlü iken acaba kazanır mı diye korkup, yanlış politikalara ses çıkarmayanlara bu mücadele partisi emanet edilmemeli" ifadelerini kullandı.

Aslı Baykal: CHP, korkup ses çıkarmayanlara emanet edilmemeli
Aslı Baykal: CHP, korkup ses çıkarmayanlara emanet edilmemeli
GİRİŞ 09.06.2023 15:31 GÜNCELLEME 09.06.2023 15:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP'de 14 Mayıs ve 28 Mayıs'taki seçim yenilgilerinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığı tartışılıyor. CHP Genel Başkanı adaylığı için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adı geçiyor. 

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, CHP'deki koltuk kavgasıyla ilgili paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu'nun yanından ayırmadığı iki belediye başkanı ve pek çok ismin bayrak açtığını hatırlatan Baykal, "Genel başkanı güçlü iken acaba kazanır mı diye korkup, yanlış politikalara ses çıkarmayanlara bu mücadele partisi emanet edilmemeli" ifadelerini kullandı. 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • tepki 10 ay önce Şikayet Et
    iyi de buna ne oluyor chp istifa etmedi mi sana ne artik chp bayram var film de fena degil bunca yil yaptiklari hainlik karislik buldu kendileri belasini buldu ekrem bundan hain bu ondan chp kim gelir ise gelsin arka plan emir alacak uyacak sadece yeni kukla gerek chp de olay bu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Araç sahipleri dikkat! EPDK'dan benzin ve motorin fiyatı kararı! 15 Mayıs'ta başlıyor
Meteoroloji'den çok sayıda ile sarı kodlu uyarı: Yeni harita yayımlandı!