Seçim sonrası Kılıçdaroğlu'nun kafası karıştı! Bir toplantıda iki farklı mesaj

28 Mayıs seçimlerinin kaybedilmesinin ardından istifa etmemesiyle eleştirilerin odağı haline CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü grup toplantısında hem 'koltukta kalma' hem de 'değişim' sinyali verdi.

GİRİŞ 13.06.2023 16:05 GÜNCELLEME 13.06.2023 16:27
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

2023 seçimlerine büyük umutlarla giren 7'li masa ve Kemal Kılıçdaroğlu yine hüsranla ayrıldı. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin kaybedilmesinin ardından masada büyük bir kaos boy göstererek masanın dağıldığı açıklandı. Seçimi Cumhur İttifakı ve Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanınca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu eleştirilerin odağı haline geldi. 

MUHALİF MEDYA TOPA TUTTU

Seçim süreci boyunca Kılıçdaroğlu'na kayıtsız şartsız destek veren altılı masa medyası ve CHP yandaşı gazeteciler sert açıklamalar yapmaya başladı. İsmail Saymaz'dan Nevşin Mengü'ye ve Uğur Dündar'a kadar neredeyse tüm muhalif isimlerin hedefi haline gelen Kılıçdaroğlu'nun bugünkü CHP Grup Toplantısı'nda ne diyeceği merak ediliyordu. 

KILIÇDAROĞLU'NDAN 2 FARKLI MESAJ

Eleştiriler sonrası önümüzdeki süreçte kurultayda aday olup olmayacağı merak konusu olan Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısında iki farklı mesaj verdi. Seçimden sonra ilk defa partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, "Gemiyi limana sağlam götürmek yine kaptanın görevidir. Gemiyi limana sağlam götüreceğimi herkes bilsin” diyerek koltuktan ayrılmama sinyali verirken, "Kapımız her aydınlığa açıktır. Değişimin önünü mutlaka açacağım. Mücadelelerin sonunda kimse merak etmesin mutlaka kazanacağız." diyerek ise değişim mesajı verdi.

ÖZGÜR ÖZEL'İN YÜZ ŞEKLİ DİKKAT ÇEKTİ 

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısındaki konuşması esnasında Özgür Özel'in yüz şekli ise dikkatlerden kaçmadı. Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olmasından sonra son grup toplantısında ağlayarak kameralara poz veren Özgür Özel, seçim sonrası yapılan grup toplantısında ise Kılıçdaroğlu'nu yüzünü asarak dinledi.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 78
  • 65 van 10 ay önce Şikayet Et
    Ozgör ne oldu agladinda işe yaramadı ebu cehilin torunu Allah size ve zihniyetinize fırsat vermesin
    Cevapla
  • Abdülbaki Yeşil 10 ay önce Şikayet Et
    Ohhh be Rabbime şükürler olsun bunların bu hali ballıkadayıf gibi. Hepsi kafa yiyecek şizofren teşhisi ile kafes arkası elemanı olacak.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Hahaaaas hahhhhha. Ne kadar komik bir durumsunuz Yiyin. Yiyinn.
    Cevapla
  • Sami 10 ay önce Şikayet Et
    Adam yıllardır aynı koltukta oturuyor onu değiştirecek herhalde, değişimden yana yani sizde adamcağızı anlamıyorsunuz!!!!!?
    Cevapla
  • NDR 10 ay önce Şikayet Et
    Londra tefecileri diyor şimdide
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı
Özel hastanede yenidoğan vurgunu