Akşener'i "sırrı" üzerinden vurdu! Hasan Sami Özvarinli: İYİ Parti saflarını terk et

Meral Akşener'in eski danışmanı Hasan Sami Özvarinli "İçerideki pek çok şeyi bilen ve senin bilmediğin pek çok sırra vâkıf olan bir ülkücü olarak söylüyorum!" diyerek Akşener'e istifa çağrısı yaptı.

Akşener'i "sırrı" üzerinden vurdu! Hasan Sami Özvarinli: İYİ Parti saflarını terk et
Akşener'i "sırrı" üzerinden vurdu! Hasan Sami Özvarinli: İYİ Parti saflarını terk et
GİRİŞ 20.06.2023 17:43 GÜNCELLEME 20.06.2023 17:43
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Seçim öncesinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanlığını yapan ve daha sonra AK Parti'ye katılma kararı alan Hasan Sami Özvarinli, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

'İYİ PARTİ SAFLARINI TERK ET'

Paylaşımında İYİ Parti'deki ülkücülere seslenen Özvarinli, "Ülkücü kardeşim gelecekte çocuklarının yüzüne utanmadan bakmak istiyorsan, gün bugün İYİ Parti saflarını terk et." dedi.

'ÜLKÜCÜ OLARAK SENI UYARMAK BENIM BOYNUMUN BORCU'

"Bir şeyi bilen değil, içerideki pek çok şeyi bilen ve senin bilmediğin pek çok sırra vakıf olan bir ülkücü olarak söylüyorum!" ifadelerini kullanan Özvarinli, "Sen bulunduğun il ve ilçede saf duygularınla gerçek planlardan haberin olmadan bu yola inanmış olabilirsin lakin bir ülkücü olarak seni uyarmak benim boynumun borcu..." açıklamasında bulundu.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 71
  • Ogz 10 ay önce Şikayet Et
    Benim etrafımdaki 10 ülkücüden 8 i iyi partiye iki seçimdir oy veriyor. Ben de bu arada iki seçimdir MHP ye oy veriyorum. MHP yi güçlü tutmak gerekiyor. Çünkü Reisin en büyük destekçisi bahçelidir. Bu sır dedikleri zaten bilinen tahmin edilen şeyler. Ben bu arkadaslara siz nasıl HDP ve fetö ile aynı yerde durursunuz dediğimde tek söyledikleri Tayyip gidecek diyorlar. RTE düşmanlığı...
    Cevapla
  • EMEKLİ 10 ay önce Şikayet Et
    iyi parti ve chp Türkiyenin her hayırlı işne takoz koyan partilerdir diye düşünüyorum..
    Cevapla
  • Yorumcunun biri 10 ay önce Şikayet Et
    ülkücüyüz diye kimseyi kandıramazsınız
    Cevapla
  • Ramazan 10 ay önce Şikayet Et
    İtiraflar güzeldir. Zamanında olursa dahada güzeldir.Geçte olsa gelecek için yinede bu itiraf kıymetlidir.Tevbe güzeldir
    Cevapla
  • dedeoğlu 10 ay önce Şikayet Et
    Gü-nay-dıınnnn İYİ tabanlı ülkücü kardeşlerimiz. Bohçalarınızı toplayın, zira yeterince kullanıldınız. Baba ocağına dönme vaktiniz geldi geçiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya'dan, İngiltere'ye nota! Hepsi sınır dışı edildi
Özgür Özel'den dava kararı sonrası Selahattin Demirtaş açıklaması: Kabul edilir tarafı yok