Mustafa Sarıgül çılgına döndü! 'Kafa buldum' diyen Abdüllatif Şener'e ağır tepki!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, 'Kafa bulmak için söyledim' diyen Abdüllatif Şener için ağIr ifadeler kullandı.

GİRİŞ 20.06.2023 19:35 GÜNCELLEME 20.06.2023 19:36
Bu Habere 160 Yorum Yapılmış

CHP eski Milletvekili Abdüllatif Şener, geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında, seçimlerin iki turunda da partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söylemişti. Şener, Ata İttifakı adayı Sinan Oğan'ı desteklediğini açıklamıştı.
 

Abdüllatif Şener yine şoke etti: Kafa bulmak için söyledimAbdüllatif Şener yine şoke etti: Kafa bulmak için söyledim


ŞENER SÖYLEM DEĞİŞTİRDİ, TEPKİLER DAHA DA ARTTI

Şener, partiden kendisine gelen tepkiler sonrası  söylem değiştirerek, açıklamalarını 'kafa bulmak için' yaptığını söyledi.



"Bu kadar gürültü beklemiyordum" diyen Şener, "Kamikaze saldırı yapıyorlar, benim üzerimden konuşanlar kendi siyasi hareketlerine zarar veriyor." diye konuştu.

MUSTAFA SARIGÜL'DEN ÇOK SERT TEPKİ

CHP listelerinden Erzincan milletvekili seçilen Mustafa Sarıgül, eski CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'in Cumhurbaşkanı seçimiyle ilgili açıklamalarının sorulması üzerine sert ifadeler kullandı.

Şener'i 'omurgasız' olarak niteleyen Sarıgül, "Omurganız yoksa, duruşunuz yoksa, bir kere ihanet ettiyseniz ömür boyu ihanet edersiniz. Zikzak yapan siyaset adamlarının ömrü çok kısa olur." dedi.

 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 160
  • KALENDER ABİ 10 ay önce Şikayet Et
    Senin fırıldaklarını.İSTANBUL'LU .İyi bilir
    Cevapla
  • Remzi 10 ay önce Şikayet Et
    CHP'de zikzak olmayan bir kişi göster tabanından en üstüne kadar hepiniz aynı zihniyetsiniz
    Cevapla
  • Mcan 10 ay önce Şikayet Et
    Tamda kendini tarif etmiş.
    Cevapla
  • Vatansever 10 ay önce Şikayet Et
    Neyinize inanılır ki
    Cevapla
  • Doğu-Batı 10 ay önce Şikayet Et
    "Omurganız yoksa, duruşunuz yoksa, bir kere ihanet ettiyseniz ömür boyu ihanet edersiniz. Zikzak yapan siyaset adamlarının ömrü çok kısa olur." Bu sözler Mustafa Sarıgül' e ait. Yıllar önceki halini anlatmış. Ülkemizin hemen hemen her yerinde örgütlenmeyi tamamlayıp seçime ramak kala kendisine inananları bir anda yüzüstü bırakmıştı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
40 gün 40 gece mağarada kaldılar! "Zaman kavramımız bozuldu"
Erdoğan'dan son dakika İsrail açıklaması! Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz!