MİT PKK'lıları vurdu ses yine HDP'den çıktı: Suikastlar durdurulsun

Milli İstihbarat Teşkilatı, Suriye'nin kuzey doğusunda, Türkiye sınırında yer alan Kamışlı'da SİHA ile terör örgütü PKK/YPG'yi hedef aldı.

GİRİŞ 21.06.2023 04:30 GÜNCELLEME 21.06.2023 04:36
Bu Habere 479 Yorum Yapılmış

Yerel kaynaklara göre YPG/PKK'nın sözde komutanları öldürüldü. PKK'nın siyasi kolu HDP, yaşananlardan rahatsızlık duyup Türk ordusunu hedef aldı.

"Cinayetler serisinin sonuncusu" denilen Twitter paylaşımının devamında "Bu suikastların derhal durdurulması için dünya kamuoyuna duyarlılık çağrısında bulunuyoruz." denildi.

HDP'DEN SKANDAL AÇIKLAMA

"Kamışlı Suriye'nin kuzey doğusunda, Türkiye sınırında bulunan Rojava halkının iradesini hedef alan cinayetler serisinin sonuncusu olan ve bugün Qamişlo Kantonu Eş Başkanı Yusra Derwêş, Lîma Derwêş ve Firat Tûma’ya düzenlenen bombalı saldırıyı kınıyoruz. Bütün dünyanın gözü önünde gerçekleşen bu suikastların derhal durdurulması için dünya kamuoyuna duyarlılık çağrısında bulunuyoruz."

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 479
  • Rte 10 ay önce Şikayet Et
    Önce birer birer sonra hepinizi birden
    Cevapla
  • ali kemal 10 ay önce Şikayet Et
    yazık oldu sanırım toyota 4x4 tü üzüldüm
    Cevapla
  • Aytekin kaya 10 ay önce Şikayet Et
    vuran eller dert görmesin
    Cevapla
  • Bozkurt 10 ay önce Şikayet Et
    Anayasa mahkemesi de CHP'ye bağlı anlaşılan adamlar Fetöden daha tehlikeli 80 yildir heryerdeler televizyon gazete sanat camiası işadamları yazarlar dernekler birlikler Allah devletimize zeval vermesin
    Cevapla
  • misafir3 10 ay önce Şikayet Et
    hdp türk düşmanı türkiye aleyhine çalışan örgüt. neden bunlar bizim vergilerimizden kesilen maaşları alıyor. neden sınırdışı edilmiyor. illa katliam yaptıktan sonra mı uyanacaksınız. derhal ihraç edin bunları ülkemizden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!