Bakan Şimşek'ten HDP açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Anayasa Mahkemesinin HDP kararına ilişkin, "İlgili birimlerimiz konuyu çalışıyor" açıklamasını yaptı.

GİRİŞ 21.06.2023 12:01 GÜNCELLEME 21.06.2023 14:26
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Anayasa Mahkemesinin HDP'ye Hazine yardımı kararı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e soruldu. Şimşek, "İlgili birimlerimiz konuyu çalışıyor" açıklamasını yaptı.

Anayasa Mahkemesi (AYM), Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının 14 Mayıs'taki seçimlere katılmaması nedeniyle Halkların Demokratik Partisi'ne (HDP) ödenen Hazine yardımına tedbiren bloke konulması talebine ilişkin karar verilmesine yer olmadığına hükmetmişti.

Anayasa Mahkemesinden HDP kararı: Yargıtay'ın talebi reddedildiAnayasa Mahkemesinden HDP kararı: Yargıtay'ın talebi reddedildi

MHP lideri Bahçeli AYM'nin HDP kararına sert tepki gösterdiMHP lideri Bahçeli AYM'nin HDP kararına sert tepki gösterdi

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Hdp için kararı verenleri bir inceleyin. Onlarda proplem var.
    Cevapla
  • Gakkoş 10 ay önce Şikayet Et
    Anayasa mahkemesi HDP'nin avukatlığına soyunmuş! AYM ile ilgili yeni bir yasa düzenlemesi yapılmalı! çünkü AYM'nin millet nezdinde güvenirliliği sıfırlanmıştır.
    Cevapla
  • TÜRK 10 ay önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir mahkeme yazıklar olsun
    Cevapla
  • usta 10 ay önce Şikayet Et
    Ben MEHMET ŞİMŞEK e MEMEDİM derim. Bütün bakanlar böyle olmalı ne derler AĞZIN KONUŞMASIN ELİN KONUŞSUN doğruysa böylemi bilmiyorum. Bundan böyle çok konuşmamak lazım, çok çalışmak lazım.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Vermeyin Kardeşim Milletin Parasını
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler