CHP’nin kalesinden Kemal Kılıçdaroğlu’na “istifa” çağrısı

Seçimde yaşanan hezimet sonrası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağırmasının ardından CHP'nin seçimlerdeki kalesi olarak nitelendirilen İzmir'den de 'istifa' sesleri yükselmeye başladı.

CHP’nin kalesinden Kemal Kılıçdaroğlu’na “istifa” çağrısı
CHP’nin kalesinden Kemal Kılıçdaroğlu’na “istifa” çağrısı
GİRİŞ 21.06.2023 18:09 GÜNCELLEME 22.06.2023 11:30
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, partiye dinamizmi ve esnekliği kazandıracak yeni bir örgütlenme anlayışına ihtiyaçlarını olduğunu belirterek Kemal Kılıçdaroğlu'na kazan kaldırdı.

6 parti, HDP ve Zafer Partisi'nin de desteğini almasına rağmen seçimden beklediği sonucu alamayan muhalefette Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik istifa sesleri yükselmeye başladı.

İMAMOĞLU 'DEĞİŞİM' DİYEREK FİTİLİ YAKTI

CHP'nin başında girdiği bütün seçimleri kaybeden ve hala partisinin başında duran Kemal Kılıçdaroğlu'na kazan kaldıran ilk isim Ekrem İmamoğlu olmuştu. Seçimlerin ardından açıklama yapan İmamoğlu, partinin büyük bir değişime ihtiyacı olduğunu belirtmişti.

İmamoğlu, "Kimse endişe etmesin. Her şey yeniden başlıyor. Unutmayın değişmeyen tek şey değişimdir. Her sahada, her ortamda değişim. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç asla beklemeyeceğiz artık." diyerek fitili ateşlemişti.

KILIÇDAROĞLU'NA 'KALESİNDEN GOL'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer CHP içinde başlayan “değişim” hareketine dahil oldu. “Susmanın değil, konuşmanın tam zamanı” diyen Soyer, altılı masa ile partinin “sağçılaştığına” dikkat çekerek,Dünyanın ve ülkenin yaşadığı değişime ayak uydurabilecek dinamizmi ve esnekliği partiye kazandıracak yeni bir örgütlenme anlayışına ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 97
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    bak sen tunç a boyundan büyük işlere karışıyor
    Cevapla
  • Sana Söz 10 ay önce Şikayet Et
    İkisi de başkan olsun Yani eş başkan Ya da Ekrem Kılıçtaroğlu - Kemal İmamoğlu da denilebilir.
    Cevapla
  • Nurcihan 10 ay önce Şikayet Et
    Her şeyi görmelerine rağmen, kesintisiz yıllardır CHP'ye destek veren, Zavallı CHP seçmeni. Hala Bunların peşinden gidebiliyor.
    Cevapla
  • NURETTİN 10 ay önce Şikayet Et
    kendi kaleside, orta sahasıda , geriside hep aynı. chp zihniyeti bozuk zihniyet. kalpleri bozuk, işleri bozuk, aşlarıbozuk, bunlar tümden bozuk. allah bunları başımızdan fersah fersah uzak etsin. amiin.
    Cevapla
  • Fatih 10 ay önce Şikayet Et
    Eko senden siyasetçi olmaz. Birtane bile eserin yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi